כללי לוגו לארגון תמיכה לגיל הזהב - שלב 3

• הוסף לסימניות
שלום שלכם חברי פרוג.
דבר ראשון תודה רבה על הכוונתכם בשלבים קודמים. מאוד עזרתם לי!
שנית, הלקוחה בחרה את הלוגו עם האאיקון לב-ידיים, וביקשה לנסות עם המילה בפנים, מעל וכו', וכן גם ביקשה לשנות צבעים לחום וטורקיז, ולתת לה עוד הצעות צבעים.
מה הייתם בטוח בוחרים מהבחירה הבאה, ו/או מה הייתם בטוח פוסלים ולמה?
וכן, איזה צבעים יש לכם עוד להציע?
אשמח לשמוע את חוו"ד לפני שאני שולחת ללקוחה.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• logo tiferet-05.jpg
    KB 183.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הסדרה של 1 הכי מכובדת
ולאתר אינטרנט - 3
כל השאר הרבה פחות מוצלחים מבחינת טיפוגרפיה, ולדעתי לארגון רציני - הלוגו צריך לשדר אמינות ומכובדות, מקום שיתן מענה וניתן לסמוך עליו
לגבי הצבעים -
הבחירות שלך מאוד מוצלחות, הגוונים של 1 A ו-B מוצלחים
אני חושבת שנכון שהיד האוחזת תהיה בתכלת, כשהיד האחוזה, הנתמכת, מסמלת את הקשיש - בחום
עבודה יפה

• הוסף לסימניות
לדעתי 6 ו 5 הכי הזכירו לי את גיל הזהב
משהו ביד הרופסת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה