כללי לוגו לארגון

• הוסף לסימניות
בעיני 2-3 באמת מאד יפים,

אבל 1 יותר נכון במקרה הזה. (חוץ מזה שהוא גם מאד יפה בעיני!)
מפני שבלי הדמות, זה לוקח גם לסתם חנות משחקים וכד', והדוגמא הראשונה לוקחת למקום האנושי, לאנשים שיוצאים מן הקופסא ו'מורידים את הכוכבים' לילדים, וזה מה שמחפשים כאן.
לענ"ד בכל אופן...

• הוסף לסימניות
אני ממש מצטרפת לדברי שחרית,
כולם פה דיברו על 2 ו-3 אבל חסר בהם משהו אנושי...
סה"כ עבודה מקסימה וסוף סוף רואים לוגויים מצויינים
אולי יש בעיה עם הצבעים כדאי לנסות עוד אפשרויות

• הוסף לסימניות
לדעתי 2 מצוין - בתנאי שתורידי את הכוכב שבצד. למה הוא טוב? חבל שיגנוב את ההצגה המשובחת.

• הוסף לסימניות
רק לי הראשון מזכיר את הלוגו של "סולם"?
זו כבר סיבה להוריד אותו.
השלישי מאד יפה, לכי עליו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;468869:
בעיני 2-3 באמת מאד יפים,

אבל 1 יותר נכון במקרה הזה. (חוץ מזה שהוא גם מאד יפה בעיני!)
מפני שבלי הדמות, זה לוקח גם לסתם חנות משחקים וכד', והדוגמא הראשונה לוקחת למקום האנושי, לאנשים שיוצאים מן הקופסא ו'מורידים את הכוכבים' לילדים, וזה מה שמחפשים כאן.
לענ"ד בכל אופן...

זאת פחות או יותר הייתה טענתו של הלקוח - שיש פה משהו אנושי

ותודה לכולם שגרמתם לי להתרגז עוד יותר על בחירתו של הלקוח (הראשון).

• הוסף לסימניות
מבחינת איסוף כספים 1 יותר טוב כי הוא מסמל איזה שהוא מסכנות.

מבחינת אופטימיות ושמחה 2 לוקח בגדול.
ממש חסד להביא לילדים משהו עם לוגו כ"כ כייפי.

הייתי משנה את הצבעים אולי אפילו לגוונים של כחול תכלת.
(או משהו אחר אבל לא ניגודים.)

• הוסף לסימניות
אני לא הבנתי שזה חצי חיוך
זה היה נראה לי חדק של פיל...
ואחרי שהבנתי-
השני הכי מוצלח מבין כולם
בראשון הדמות מסתירה את המתנה
ובשלישי הטקסט למטה מסורבל וארוך כשהמילה "סמייל" למטה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה