כללי לוגו לארגון

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע דעתכם על הלוגואים.

זאת סקיצה ראשונית בהחלט!
כך שאל תתיחסו לפרטים קטנים,
כמו"כ הפונט גם בתור סקיצה בלבד...

קחו זאת בחשבון והגיבו בהתאם!

תודה לעונים!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 255 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
א. הייתי הולך על כיון מס' 1
ב. האייקון של היד נראית כביצה.
ג. לנסות לשחק עם האייקון בטקסט

קבצים מצורפים

• 011.jpg
    KB 38.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לדעתי 3 הטוב מכולם.
הרעיון של הידיים יפה מאד.
הייתי מחליקה את קווי המתאר של הידיים שיהיו קו אחיד ולא קוצני.

• הוסף לסימניות
2 מצויין!!!
הויזואל של הידיים נהדר
רק להשמיט את הסימן קריאה מהסלוגן

• הוסף לסימניות
2

הכי מתחבר לטקסט זה מס' 2
כדאי אבל יותר לחזק את הקווים, קצת קשה להבין בשניה הראשונה שזה ידיים
צבעים יפים

• הוסף לסימניות
עוצמה של נתינה

וכן חושבני שיש צורך להחליף את הסלוגן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
1! לשפצץ קצת וזהו...

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד ונקי.
הייתי מרחיבה יותר את הפס הלבן בין שתי הצורות (ידיים) זה יתן קצת יותר אוויר וזרימה.

• הוסף לסימניות
תודה לעונים!
בקשר לע(ו)צמה ככה החליטו המנהלים.

• הוסף לסימניות
יש משהו מעט 'חולני' בצבעוניות (אולי העלית בצבעי CMYK?). הייתי מנסה לבדוק סכמות צבעים אחרות שנותנות תחושה יותר מוארת ואופטימית.

סקיצה 1 היא הטובה ביותר מבין המגוון שהעלית, אך גם היא זקוקה לעבודה. כפות הידיים בתוך העיגול זוקוקת לליטוש (שימי לב שהן גם לא סימטריות לגמרי) והייתי בודקת אפשרות למקם את העיגול שלהן מעל הטקסט ולא בחופף לו. כמו כן הייתי מנסה לסובב את העיגול הצידה כך שהידיים יופיעו באלכסון, זה ייתן יותר דינמיות.

הייתי מוותרת על סימן הקריאה בכותרת המשנה.
ומכיוון שזה ממש דורש, הייתי מנסה אולי לתת לאות "ע" במילה "ליעד" צבעוניות אחרת כך שיהיה אפשר לקרוא את זה גם כ"מיד ליד".

• הוסף לסימניות
יש משהו מעט 'חולני' בצבעוניות (אולי העלית בצבעי CMYK?). הייתי מנסה לבדוק סכמות צבעים אחרות שנותנות תחושה יותר מוארת ואופטימית.

סקיצה 1 היא הטובה ביותר מבין המגוון שהעלית, אך גם היא זקוקה לעבודה. כפות הידיים בתוך העיגול זוקוקת לליטוש (שימי לב שהן גם לא סימטריות לגמרי) והייתי בודקת אפשרות למקם את העיגול שלהן מעל הטקסט ולא בחופף לו. כמו כן הייתי מנסה לסובב את העיגול הצידה כך שהידיים יופיעו באלכסון, זה ייתן יותר דינמיות.

הייתי מוותרת על סימן הקריאה בכותרת המשנה.
ומכיוון שזה ממש דורש, הייתי מנסה אולי לתת לאות "ע" במילה "ליעד" צבעוניות אחרת כך שיהיה אפשר לקרוא את זה גם כ"מיד ליד".
<!-- / message --><!-- sig -->

הצבעים ב-RGB
כמו שכתבתי - זו סקיצה ראשונית! ולכן הידיים לא סימטריות והצבעיים לא ממש סופיים (זה הכיוון) וכמובן לא מעובד מספיק,
בקשר לרעיון אם ה"ע" חשבתי ע"ז, אבל זה נראה מיותר 2 אלמנטנים כאלו מרכזיים בלוגו אחד, (את הידיים חייבים).
בכ"א תודה על התגובה המפורטת, עזר לי מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה