כללי לוגו לארגון

• הוסף לסימניות
הדרישות היו:
לשבץ תמונה של מנוף מניף בית באויר. (לא ממש הצלחתי ליישם)
איזה סקיצות אפשר להגיש ללקוח?
ומה אפשר לשפר.
תודה רבה

*איך אפשר לשבץ גם את הסלוגן בתוך הלוגו. " תנופה של שלום בכל בית"

קבצים מצורפים

• סקיצות ללוגוai.jpg
    KB 78.1 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
3 נראה בסדר
אם כי לא עומד בדרישות הלקוח

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.
ביקשו ממך דרישה אחת בלבד, ואת אומרת בעצמך שהלוגואים לא עונים עליה...
אז למה לשלוח ללקוח?
לא שווה לנסות עוד להתאמץ, למצוא רפרנסים מתאימים, ולענות על דרישת הלקוח?

חבל שהוא יחזיר לך תשובה מייבשת של "זה נחמד אבל זה לא מה שביקשתי", כשאת יכולה למנוע את זה מראש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;608422:
הדרישות היו:
לשבץ תמונה של מנוף מניף בית באויר. (לא ממש הצלחתי ליישם)
איזה סקיצות אפשר להגיש ללקוח?
ומה אפשר לשפר.
תודה רבה

*איך אפשר לשבץ גם את הסלוגן בתוך הלוגו. " תנופה של שלום בכל בית"

אני אישית מאד אוהבת את מספר 5, ברור, נקי, ורעיוני.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי הפונט צריך להיות משהו יותק חמים ולא דוקרני.
זה קצת משדר לוגו לחברת בניה וכמובן אם יהיה בית באויר זה ממש יהווה קונטציה של בניה.
וכן לדעתי. זה שהבית יתרומם ויהיה באויר זה רק יתן הרגשה שונה ממה שהוא רוצה לשדר זה יראה בית קל ולא יציב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;608446:
לא הבנתי.
ביקשו ממך דרישה אחת בלבד, ואת אומרת בעצמך שהלוגואים לא עונים עליה...
אז למה לשלוח ללקוח?
לא שווה לנסות עוד להתאמץ, למצוא רפרנסים מתאימים, ולענות על דרישת הלקוח?

חבל שהוא יחזיר לך תשובה מייבשת של "זה נחמד אבל זה לא מה שביקשתי", כשאת יכולה למנוע את זה מראש.
לא כתבתי שהלוגואים לא עונים עליה. יש לוגו אחד שכן עונה על הגדרה של מנוף מחזיק בית.
הענין הוא שזה ארגון ולא קבלן בניה ואם אני אשים מנוף ממש שמחזיק בית זה לא יתאים.
השאלה שלי איך אני יכולה כן להגיש ללקוחה שלי לוגואים שיהיה קרוב למה שהיא רוצה ועם זאת שיהיה מקצועי.

• הוסף לסימניות
אולי תנסי לשלב את הוו של המנוף ב-ף

קבצים מצורפים

• images.jpg
    KB 1.8 · צפיות: 17

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה