כללי לוגו לאתר בנושא זוגיות

• הוסף לסימניות
שלום!
אשמח לחוו"דכם על הלוגואים להלן.
הבלון הקשור מבטא את הקשר ששומר את האויר בבלון.
אם יש המלצות לצבעים שונים שלא מופיעים להלן,
או לפונטים שונים,
אשמח לשמוע.
תודה רבה!
יצחק

קבצים מצורפים

• פרזנטציה אומנות הקשר-01.png
    KB 23.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הצבע של הבלון במס' 3, אולי כדאי שהצבע הכחול של הטקסט יהיה קצת יותר כהה,

• הוסף לסימניות
מעניין,
הייתי מנסה לפשט יותר את הבלון+החוט.

לסדר את הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;973312:
מעניין,
הייתי מנסה לפשט יותר את הבלון+החוט.

לסדר את הטיפוגרפיה.

o.k.
אפשר הסבר?

• הוסף לסימניות
הרעיון נחמד מאוד
העניין הוא שהלוגו נותן דגש חזק יותר על הבלון
ונראה כאילו הלוגו מיועד לסדנת בלונים
אם הלוגו מכוון לאומנות הקשר ביחסי בין אנוש
הרי עדיף ללכת על משהו מופשט יותר או לוותר על הבלון
ולהכניס דמות או יד לוחצת יד וכד'

• הוסף לסימניות
הלוגו משדר קצת ילדותיות לפי דעתי.
אפשר לקחת את הרעיון ולבצע בצורה שיתן תחושה מקצועית יותר כמו שנושא כזה של שלום בית וזוגיות צריך להיות.
כמו שכתבו, לפשט את הצורה של הבלון, ולסדר מבחינה טיפוגרפית.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
לי אישית, הבלון משדר קשר שעלול להתפוצץ כל רגע.

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את מספר 3
לי אישית המילה קשר מעבירה לי תחושה שלישית של כבילות וחוסר עצמאות מוחלט.
לכן השימוש בצבעים יותר בהירים גם בבלון וגם במודעה מעבירות את המסר בצורה הרבה יותר חיובית

• הוסף לסימניות
אני חושב וחוזר שוב ושוב על השם
אולי אומנות בקשר
או האומנות שבקשר
צריך למצוא משהו חזק שיסע עם הלשון

• הוסף לסימניות
אומנות הקשר זה שם שהלקוח נתן.
אין מה לשנות...
אני אוהב את הבלון, אבל נראה מה הלקוח יגיד.

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה יעניין אתכם....
כה אמר הלקוח:

הי יצחק!

קודם כל, אכן עבודה מהממת, ורעיון מגניב ביותר שלא חשבתי עליו! ישר כח! מקסים!

כמה דברים שעלו לי - קודם כל, אני חושב שעדיף שהמילים "אומנות הקשר" צריכות להיות בכתב יד, בדומה אולי לקליגרפיה שיש בלוגו של כרטיס הביקור שלי... משהו יותר מיוחד, אישי ומותאם במיוחד ופחות ממוחשב.

לגבי האיור, חשבתי שעניין הקשר צריך להיות מובלט יותר. חברה שלי ראתה את הלוגו יחד איתי והעלתה רעיון שבו יש סרט שקושר בין שני חצאי לבבות שבורים והופך אותם בכך ללב אחד שלם - רעיון שמצא חן בעיני בעיקר בשל העובדה שהוא נותן את הדגש על הקשר ותפקידו במה שאני מנסה להעביר. הוא לא רק מחזיק את האהבה שלא תברח (כמו הבלון) אלא ממש עוזר ליצור את החיבור עצמו.

מצפה להמשך עבודתנו יחד! אני ממש שמח שפנית אליך! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה