כללי לוגו לאתר חמשיר

• הוסף לסימניות
הוספתי גם אופציה עם ש' קטנה
זה לא מאבד את השגעוניות, ומתחיל להיראות כמו משהו אומנותי?
(התחיל להיראות לי כמו לוגו לתכשיטנות או בסגנון...)

קבצים מצורפים

• חמשיר חדש2 copy.jpg
    KB 137.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
או מס' 4, או 6, מס' 7 - קצת אנמי,
הייתי הולכת על 4,
יש בו משהו חי, וזה מה שמאפיין את האתר הרי, לא?
לא מדובר באתר כבד, רציני

• הוסף לסימניות
הלוגו השני נראה כמו לוגו לתחום הנדלן, וזה אולי מה שנתפס אצלך (רובד) כ"מקצועי", אבל לוגו צריך לשרת את המטרה הספציפית שלשמה נועד.
הלוגו הראשון והשלישי משרתים בדיוק את המטרה.
צורנית, אהבתי את ה-ש' מאוד. בול לקונספט. יש בעיה עם הפרופורציות כמו שכתבתי. על סקאלת הצבעים אני ממליצה להמשיך לחשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;885402:
הלוגו השני נראה כמו לוגו לתחום הנדלן, וזה אולי מה שנתפס אצלך (רובד) כ"מקצועי", אבל לוגו צריך לשרת את המטרה הספציפית שלשמה נועד.
צורנית, אהבתי את ה-ש' מאוד. בול לקונספט. יש בעיה עם הפרופורציות כמו שכתבתי. על סקאלת הצבעים אני ממליצה להמשיך לחשוב.

מסכים עם כל.מילה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;885402:
מסכים לגמרי
אני חשבתי שהסדרה החדשה הולכת להיות מתאימה לחברת סורגים..
אני הייתי נשאר על הראשון (מספר אחד(ההוא מתחילת השרשור))
הכובד של רובד מושך את הלוגו לתחום עבודות העפר, ואף קבלן לא יקרא לעצמו "חמשיר" (הומור סמויוגלוי)
שבוע טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה