שיתוף לוגו לבונה מחשבים וגיימינג

• הוסף לסימניות
שבוע טוב,
הלקוח פנה אליי מתעסק בבניית מחשבים ובציוד גיימינג
הערכים שהיו חשובים לו זה מקצועי וחדשני/ עדכני
התחלתי סקיצות זו הסקיצה שנבחרה
1705261113399.png

עדיין היה חסר לי משהו באוירה כי בכל אופן מדובר בציוד של גיימינג
אז הגענו לסקיצה הזו
1705261203589.png

התקדמנו לחתימה למייל
1705261277556.png

1705261387179.png

הלקוח היה מרוצה ב"ה

• הוסף לסימניות
רציתי עוד להוסיף אני רואה שנגמר לי ההעלאות
שיתופון נוסף בנושא אחר
לוח תוכן שעיצבתי לביה"ס כיתה ב' -לחודש שבט
מוקאפ לוח תוכן.jpg

ולוח שבח למצטיינים
1705261937188.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הלוגו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ממש אהבתי.
חדשני, ומושך

אבל מותר הערונת? מפריע לי שהעובי של האותיות לא תואם את העובי של העכבר

• הוסף לסימניות
אבל מותר הערונת? מפריע לי שהעובי של האותיות לא תואם את העובי של העכבר
השתדלתי לעשות את העובי כמה שיותר קרוב לעובי האותיות
זה עומד על 2.8
יותר מזה הרגיש לי כבר עבה מידי ומאבד את הצורניות של העכבר
אז העדפתי להשאיר ככה
תודה על ההערה!
וגם על הפירגון ;)

• הוסף לסימניות
לוגו יפה מאוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה