כללי לוגו לביכנ"ס

• הוסף לסימניות
מה מהבאים הכי טוב לדעתכם?
מה לשנות ולשפר?
הכתובת צריכה להיות בלוגו???

תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• לוגו היכל זרח.jpg
    KB 320.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
7 הכי יפה

• הוסף לסימניות
87 צפיות ורק אחד יכול היה לכתוב משהו?
זה באמת כ"כ גרוע....???

• הוסף לסימניות
אני אהבתי הכי את : 2,6,7,9
בהצלחה עם מה שתבחרי!

• הוסף לסימניות
4 נראה טוב,
אולי תנסי למצא למילה רחובות מקום שבו ישתלב יותר טוב
אולי קצת לעבות את הלוחות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;518338:
4 נראה טוב,
אולי תנסי למצא למילה רחובות מקום שבו ישתלב יותר טוב
אולי קצת לעבות את הלוחות

תודה,אנסה.
באמת הסתבכתי עם המיקום של המילה רחובות בלוגו הזה...
יש לך רעיון?

• הוסף לסימניות
אני אהבתי 2 ו- 7.

ואל תשלחי ללקוח את הכל כי הוא יסתבך יותר ממך...

• הוסף לסימניות
4 הכי מתאים, ותנסי לעגל את הלוחות,
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
4 הכי עדין והכי נעים לעין

• הוסף לסימניות
ההוא החליט לשנות את הלוגו שלו?
נחמד מצידו.... (ז"א לא נחמד לשגע אותך...;))

בכ"א. אם את רוצה שהח' תתפוס יותר מקום לרוחב. לא כדאי למרוח אותה... אלא לחתוך אותה באמצע ולהוסיף חלק בגג של האות... (תסתכלי במה ששלחתי לך בזמנו...).
הפונט יפה.
את 1 אהבתי. אבל עדיין חסר לי משהו...
גם אהבתי את 2 (איך לא?;)) רק תסדרי את הטקסט, חשבתי למרכז את הספר ואת המילים היכל זרח (ולהגדיל אותם קצת). ואח"כ לנסות לתקוע את השאר במקומות מתאימים.
וגם את 4 אהבתי. אבל בעיקרון אני בעד דווקא לרבע את הלוחות. אז צריך לשאול אותו אם גם לו יש את העיקרון הנ"ל. לפני שתעבדי על הפינישים.

בהצלחה!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה