כללי לוגו לבית דפוס

• הוסף לסימניות
אני גרפיקאית מתחילה, שעובדת בבית דפוס.
הבוס שלי רוצה למתג את העסק ולכן הוא ביקש ממני לעצב עבורו (כהתחלה) לוגו לבית הדפוס.
העלתי פה מס' לוגואים בעבר שהוא לא אהב, אני מעלה עכשיו עוד נסיון...מחכה להמווווון תגובות מועילות מהמנוסים ממני.
תודה מראש!! :)

אגב - מעניין אותי לדעת אם זה מחובתי למתג לו את העסק או שהוא צריך לתת לי בונוסים על זה?

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    1.2 MB · צפיות: 274
  • הוסף לסימניות
קודם כל הפונטים. חייבים להיות מקצועיים וקצת יותר חדישים.
דבר שני, ההדגשות בטקסט מבלבלות ולא מודרניות היום.
תנסי לכתוב את הסלוגן בקטן הרבה יותר ולשלב במקום אחר, כך זה מדי הרבה טקסט ללוגו.

• הוסף לסימניות
יפה,
רק הקוים על הלוגו - נראה כחוסר חפיפה בגלופות,
מה שהכי גרוע לשדר על בית דפוס....

• הוסף לסימניות
מחובתך. את שכירה שלו וכל מה שקשור למקצוע הגרפיקה - חובתך.
להכין לו תה, למשל, את ממש לא חייבת. גם לא לשטוף את הדפוס לאחר שעות העבודה :)

• הוסף לסימניות
ראש גדוללללללללל.

גם אני מנקה תדפוס לפעמים חיחיחחיחחיחחי:)

פונט יותר חדשני.. פונט ראווה הייתי אומר.. מרובע יותר!

• הוסף לסימניות
כמו שכבר אמרו... הפונטים.....
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הרעיון של הצבעים בלוגו השני יפה אך צריך ליטוש. את רוצה להביע את צבעי הבסיס? תני איזה אלמנט או עיטור של התחברות הצבעים כמו למשל מה שיש על הדיו תסתכלי ותביני למה אני מתכוונת.
לגבי הפונטים מומלץ להחליף לפונט מוצלח יותר ואת הסלוגן להקטין קצת.

• הוסף לסימניות
השתעשעתי להנאתי. מקווה שזה יתן לך כיוון פונטולוגי

קבצים מצורפים

• דפוס איכות הצעה.jpg
    1.2 MB · צפיות: 30

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה