כללי לוגו לבית כנסת

• הוסף לסימניות
מה הייתם בוחרים ומה יש לשפר

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 123.4 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
העליון - מזכיר לי מעט סמל של 'מסגד' או גגו.

האמצעי - אהבתי מאד.
שני האחרונים - גם יפים.

• הוסף לסימניות
השני נראה יפה מאד

• הוסף לסימניות
לדעתי העניה השני

• הוסף לסימניות
אני אהבתי את הימני למטה...
מאד יפה!!!

• הוסף לסימניות
הימני למטה עם שיפור של הספר

• הוסף לסימניות
יש משהו לשפר? בשני, העיגולים של העמוד נראים לי קצת דקים. מה אתם אומרים? כדאי לעבות אותם?

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני, הוא יושב טוב

• הוסף לסימניות
האחרון בצד שמאל.

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את השני, אבל אולי כדאי להעלות את 'נאות הפסגה' אל מיד אחרי 'בית הכנסת המרכזי', ורק את ה'בנשיאות' להשאיר למטה.

• הוסף לסימניות
האמצעי יפה רק שהוא מידי גבוה נראה לי... אולי להוריד את המילים בית כנסת... אל בין העמודים.
הימני למטה גם ממש ממש יפה!
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השני עם הסידור הפתוח, בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השני, אבל הייתי עושה את ה"בנשיאות..." בשורה אחת אולי

מה שבטוח, כישרון לא חסר לך. אני אישית מאוד אוהב גרפיקה ש/ל איכותית.

• הוסף לסימניות
האמצעי יפה מאד
וגם אהבתי את השלישי הימני, אבל רק תורידי את המילים המעוגלות, זה יושב באוויר.

• הוסף לסימניות
השני יפה מאוד.
נראה לי שכדאי להוריד את הקוים בצד, ואת השורה של "בנשיאות...וכו'.." להעביר לשורה אחת ולצמצם.

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני, נראה מאוד מאוד מושקע
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
השני יפה

• הוסף לסימניות
בס"ד

דווקא אהבתי הכי את הראשון אבל זה נכון שהוא יוצר רושם של מסגר אז אולי כדאי ליצור עוד כמה וריאציות לראשון ולנסות לגרום לזה לא להראות ככה. אבל בעיני זה ממש מוצלח..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה