כללי לוגו לבית כנסת

• הוסף לסימניות
מצ"ב לוגו לבית כנסת
אשמח לשמוע את חו"ד המקצועית.
תודה רבה

אני מבקשת סליחה מכל מי שראה עצמו נפגע מהאשכול ביום שישי, אני מבינה שטעיתי ולא אחזור ע"כ בלנ"ד (והמבין יבין, אין צורך לפרט לכולם)

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 90.8 · צפיות: 171
  • הוסף לסימניות
הפונט לא נראה מתאים לבית כנסת.
הלוגו נראה פשוט מידי וקשה להבין מה רצית ליצור.

• הוסף לסימניות
לגבי הפונט, הלקוח התעקש שהוא לא רוצה פונט מקראי אלא משהו מודרני יותר.
האם יש לכם להמליץ על פונט מודרני שיכול להתאים?
רציתי להביע ספר / (וקונוטציה ללוחות הברית)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, זה סך הכל לוגו לקהילה בית כנסת.
אך לא לשכוח שהלוחות מרובעות. (ע"פ הגמרא ב"ב).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, זה סך הכל לוגו לקהילה בית כנסת.
אך לא לשכוח שהלוחות מרובעות. (ע"פ הגמרא ב"ב).

• הוסף לסימניות
בתור לוגו נחמד מאד.
אבל לא כ"כ מתאים לבי"כ

• הוסף לסימניות
אני מבינה את הצורך והבקשה של הלקוח שלך, אבל הפונט הזה הוא פונט יותר נשי ולא מתחבר לי עם בית כנסת (בכל זאת...).
הייתי ממליצה לך לנסות פונטים יותר מרובעים כמו קלישר, החלוצים, אקסטרים, כריש וגאולה או פונטים יותר סריפים כמו הרדוף, אוקטבה או מרקש.
גם פונטים שמתאימים כמעט להכל כמו אלפא וגורמה או פונטים מאו מאוד מעוצבים כמו כנעני או ישראל יכולים לבוא בחשבון.
אם כלום מכל הרשימה לא מסתדר לך טוב נביא עוד רשימה - יש פשוט המון המון פונטים שיכולים להתאים...
בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה