כללי לוגו לבית כנסת

• הוסף לסימניות
יפה, חסידי ביותר...

משהו במזוזה, יותר נכון- בעיגול שמעליה תלוש ובומבסטי מדי- מה המטרה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י במבה לולו;665336:
יפה, חסידי ביותר...

משהו במזוזה, יותר נכון- בעיגול שמעליה תלוש ובומבסטי מדי- מה המטרה?

רק בזכותך הבנתי שזו מזוזה...

• הוסף לסימניות
אתה "פריד" שעושה למכנובקא עבודות מהממות?עבודות יפהפיות

• הוסף לסימניות
בגדול (חוץ מהמזוזה) יפה, אבל כמה אפשר לראות את אותו סגנון אותה גברת בשינוי אדרת, גם ווקסברגר עושה דברים בסגנון. לכשעצמו מאוד יפה באמת, אבל מה המיחד, אם בזיכרון כולם נראים דומים
לוגו זה משהו שצריך להשאיר חותם ייחודי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
המזוזה קצת מאולצת

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
רואים השקעה מאוד יפה

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה מזוזה. נראה לי יותר כמו אלמנט מוזמן במיוחד שמזכיר משהו מאד ספציפי... (לא שיש לי בעיה אישית עם זה)

ואולי אני טועה... בעצם אני בטוח שלא

• הוסף לסימניות
קצת מידי עמוס, אין אפשרות להוריד קצת פרטים?
עיגולים / עיטורים / סלסולים / קווים....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;665982:
קצת מידי עמוס, אין אפשרות להוריד קצת פרטים?
עיגולים / עיטורים / סלסולים / קווים....

מה להוריד? כל מה שיכול היה לרדת, ירד, לא?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה