כללי לוגו לבית מדרש

• הוסף לסימניות
חוו נא דעתכם...
הוספתי בהמשך עוד סקיצות

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 42.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
כרגע אין קונטרסט בין המסגרת לבין ההדמיה, הם באותם גוונים.
אם תתני למסגרת צבע קונטרסטי ביחס להדמיה (למשל חום או בורדו) - זה ידגיש הן את ההדמיה והן את הטקסט שעל המסגרת.

• הוסף לסימניות
עכשיו?

קבצים מצורפים

• לוג 2ו.jpg
    KB 61.6 · צפיות: 28
  • הוסף לסימניות
מאד יפה
הייתי משנה צבע של "בית המדרש דחסידי..." ליותר בהיר.

• הוסף לסימניות
תורידי את הבורדו הכיתוב נהיה לא בולט כך.

• הוסף לסימניות
בראשון חסר גם משהו כשזה בז על בז
האותיות לא מספיק בולטות

• הוסף לסימניות
מעט שינויים

קבצים מצורפים

• לוג3 .jpg
    KB 86.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
לענ"ד זה יותר טוב עכשיו, רק כדאי לשנות את צבע מהסגרת גם באזור התחתון (היכן שכתוב "בנשיאות כ"ק האדמור...").
אני חושבת שאם תקטיני את גודל ה"פנינים" החיצוניות שיהיו באותו גודל של הפנימיות או רק מעט גדולות יותר (ולא כמו עכשיו שזה כמעט פי 2 בגודל) זה ייתן יותר אוורור לטקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;539807:
רק כדאי לשנות את צבע מהסגרת גם באזור התחתון (היכן שכתוב "בנשיאות כ"ק האדמור...").
או תשני את צבע הכיתוב לחום.

• הוסף לסימניות
תקטיני את הפנינים החצוניות

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
אולי כדאי להקטין את הפנינים החיצוניים יותר, או שהם בעצמם יהוו את העיגול ואז תורידי את העיגול החיצוני...

• הוסף לסימניות
הקטנתי...

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 90.2 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תנסי לבדוק איך זה יראה בלי העיגול החיצוני... (אם זה לא קשה מדי)

• הוסף לסימניות
בכיף:)

קבצים מצורפים

• לוג4 .jpg
    KB 79.2 · צפיות: 49
  • הוסף לסימניות
נראה לי הרבה יותר טוב!
רק צריך עכשיו להגדיל את הקוטר שיהיה בהיקף של המסגרת החיצונית שעשית קודם. :)

• הוסף לסימניות
הבאנר בשני הצדדים לא נראה לי טוב בעין, זה נראה שזה היה רחב, ועשית אותם צר. יכול להיות?

• הוסף לסימניות
הייתי מחזיר את העיגול מסביב.
נראה לי שכדאי להוריד את ההצללה מהכיתוב "בית יוסף שלמה"
חוץ מזה, יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה