כללי לוגו לבית ספר לקול ולמוסיקה יהודית

• הוסף לסימניות
2 נקי ומשדר.

• הוסף לסימניות
אני לגמרי לגמרי בדעת מיעוט, אבל לטעמי אין שום צורך במפתח סול או אלמנט מוזיקלי
אני בעד מס' 1 וכל השאר הם בחינת - כל המוסיף גורע.
(מאחר ובשורת הטקסט רשום בדיוק מה המקום הזה, אין צורך לחזור על זה גם בסמל)
את הטיפוגרפיה צריך לשפץ, החלוקה של שורת הטקסט ל-2 לא נראית טוב

במס' 5 יש משהו מוצלח מאוד (וגם פתרת את בעיית הכנפיים)
אבל עומס גדול מדי כמו שזה כרגע, אולי להשתמש ברעיון בצורה מופשטת יותר (ובלי מפתח סול)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;469050:
אני לגמרי לגמרי בדעת מיעוט, אבל לטעמי אין שום צורך במפתח סול או אלמנט מוזיקלי
אני בעד מס' 1 וכל השאר הם בחינת - כל המוסיף גורע.
(מאחר ובשורת הטקסט רשום בדיוק מה המקום הזה, אין צורך לחזור על זה גם בסמל)
את הטיפוגרפיה צריך לשפץ, החלוקה של שורת הטקסט ל-2 לא נראית טוב

במס' 5 יש משהו מוצלח מאוד (וגם פתרת את בעיית הכנפיים)
אבל עומס גדול מדי כמו שזה כרגע, אולי להשתמש ברעיון בצורה מופשטת יותר (ובלי מפתח סול)

אי אפשר להסתמך רק על הטקסט. הלוגו חייב לדבר קודם. ומה שהכי חשוב פה הוא - שמדובר בתחום המוסיקה. זה חייב לצעוק. מלאכים? זה כבר ערך מוסף.

• הוסף לסימניות
אגב, לגבי ציור הכנפיים -
דווקא כתוב שיש למלאכים כנפיים (השרפים בחזון ישעיהו)
אבל לגבי שם הבי"ס.....

• הוסף לסימניות
מס' אחד.
הכי נקי הכי סימטרי.
והכי מתאים ללוגו.

חמש מדהים אבל יש ריבוי אלמנטים שחלקם דקים מידי עבור לוגו.
(אולי עם נקיון והפשטה ילך טוב.)

אפשר לנסות באמת את הארכה של הל' כמו ב5 כדי שהכנפיים יהיו יותר באמצע.

• הוסף לסימניות
האם הלוגו של קוקה קולה צועק שמדובר בחברת משקאות?
ומה לגבי הלוגו של IBM? הלוגו צועק שמדובר בחברת מחשבים?
נייק? דיסני? מרלבורו? LG?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;469182:

כל מילה

• הוסף לסימניות
חמישי אכן יפה
אך אם אלמנט הכנף חייב להופיע-אז 2 יפה מאוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;469182:

באחד האשכולות נשאלה שאלה דומה לא קריא וכו'

מישהו ענה: כשהלוגו שלך יהיה מוכר כמו כל הלוגואים של החב' הגדולות אתה יכול להרשות לעצמך גם ....

זה בערך ללא דיוקים

אני התחברתי ל2

• הוסף לסימניות
אכן 5 נראה הכי טוב וגם לי מעט צורם הכנפים,
למרות שהספורנו אומר בחלום יעקב שהמלאכים היו צרכים סולם כי עדין היו גוזלות ( גם לי זה היה נראה לא נכון אך עיינו בפנים )
ואולי כדאי פונט פחות טרנדי כמו ליבורנה זה יהיה לדעתי בדיוק כמו מנטובה שהיום נעלם מהאופק בכלל וכשהיה חדש הוא רץ כל הזמן בכל מקום
קורן למשל מאד מקשר את הטקסט כאילו לסידור בפרט אם קהל היעד של בי"ס זה הינו דתי לאומי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;469205:
באחד האשכולות נשאלה שאלה דומה לא קריא וכו'

מישהו ענה: כשהלוגו שלך יהיה מוכר כמו כל הלוגואים של החב' הגדולות אתה יכול להרשות לעצמך גם ....

זה בערך ללא דיוקים

אני התחברתי ל2

המישהו הזה היה אני, כמדומני :) [בשרשור של אלי לגבי האתר "שלוחים"]
יש משהו במה שאת אומרת, א-ב-ל, כן אפשר לקחת עקרונות מנחים מתהליך יצירת הלוגואים של החברות הגדולות.
עיקרון מנחה חשוב ביצירת לוגו הוא שהחשיבות המרכזית ביצירת לוגו היא בהעברת ערכי המותג (ערכים כמו מודרני / עוצמתי / צעיר / נשי / גברי / שמרני וכד').
אין הכרח, ואפילו עדיף לוותר, על התייחסות אילוסטרטיבית למוצרי החברה.

אלא אם כן, יש למעצב רעיון ממש מבריק ושנון שקשור למוצרים עצמם. אחרת, אין הצדקה.

אגב, שימי לב להבדל בין מה שכתבתי בשרשור של אלי לבין המקרה כאן.
בשרשור של אלי התייחסתי ללוגו שכבר קיים, וכעת ממקמים אותו בתוך לייאאוט של אתר.
ואז, אכן ישנו הבדל בין לוגו של חברת חדשות בינלאומית מוכרת כמו CNN לבין לוגו של אירגון שליחים חב"די עלום.
לעומת זאת, כאן עסקינן ביצירת לוגו, בשלב הראשוני ביותר של המיתוג, וכאן לדעתי ראוי ורצוי להתייחס בכובד ראש כאילו אנחנו מעצבים את הלוגו של המלכה ויקטוריה. אם ממש מכוונים בזה תו"כ עבודה, זה מוביל לתוצאות חיוביות :)...

• הוסף לסימניות
אני בהחלט הייתי הולכת על 4 משלב יפה בין הדרישות!
פשוט מדהים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;469225:
המישהו הזה היה אני, כמדומני :) [בשרשור של אלי לגבי האתר "שלוחים"]
יש משהו במה שאת אומרת, א-ב-ל, כן אפשר לקחת עקרונות מנחים מתהליך יצירת הלוגואים של החברות הגדולות.
עיקרון מנחה חשוב ביצירת לוגו הוא שהחשיבות המרכזית ביצירת לוגו היא בהעברת ערכי המותג (ערכים כמו מודרני / עוצמתי / צעיר / נשי / גברי / שמרני וכד').
אין הכרח, ואפילו עדיף לוותר, על התייחסות אילוסטרטיבית למוצרי החברה.

אלא אם כן, יש למעצב רעיון ממש מבריק ושנון שקשור למוצרים עצמם. אחרת, אין הצדקה.

אגב, שימי לב להבדל בין מה שכתבתי בשרשור של אלי לבין המקרה כאן.
בשרשור של אלי התייחסתי ללוגו שכבר קיים, וכעת ממקמים אותו בתוך לייאאוט של אתר.
ואז, אכן ישנו הבדל בין לוגו של חברת חדשות בינלאומית מוכרת כמו CNN לבין לוגו של אירגון שליחים חב"די עלום.
לעומת זאת, כאן עסקינן ביצירת לוגו, בשלב הראשוני ביותר של המיתוג, וכאן לדעתי ראוי ורצוי להתייחס בכובד ראש כאילו אנחנו מעצבים את הלוגו של המלכה ויקטוריה. אם ממש מכוונים בזה תו"כ עבודה, זה מוביל לתוצאות חיוביות :)...

איזה צירוף מקרים :) מסכימה עם ההסבר שלך בהחלט

רק דברתי על אשכול אחר של יצירת לוגו לא על שלוחי חבד :confused:
בכל אופן תודה

• הוסף לסימניות
השני הכי מוצלח יש בו הכל ובצורה מובנת.
רמת ביצוע מדהימה...

• הוסף לסימניות
הפונט לבד נותן טון שמרני
הרביעי משגע!!!!!!!!! ממש ממש אהבתי
אבסטרקט מופשט ונעים לעין, לא עמוס מידי, דינמי, נקי, אומנותי, לדעתי עונה על כל ההגדרות וסתם ככה מוצלח ברמות

• הוסף לסימניות
אם נתעלם מעניין הבעייתיות שבכנפיים, הלוגו, זה שמשולב בו מפתח פה, מתאים במיוחד -אם מדובר בבית ספר לשירה לגברים דווקא.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה