כללי לוגו לבית ספר: סביבתי * מדעי * חברתי

• פותח הנושא 2OR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עיצבתי לוגו בהתנדבות לבית ספר, וככזה לא השקעתי עליו מעבר לסקיצה, אלא רק ביצעתי את הרעיון שעלה לי.
בית הספר רוצה להראות שהוא 'ירוק' עם אהבת ישראל, ולימודי מדעים
לצורך כך השתמשתי בסמל ה'מיחזור' הידוע כשלכל צלע נתתי משמעות המבטאת את אחד מהדברים.

מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• סמל בית ספר שרת22.jpg
    KB 237.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הרעיון חמוד (אם כי הסמל מורכב מהמון פרטים)
אבל האותיות עם שם בית הספר טובעות ביחס לגודל הסמל

• הוסף לסימניות
לא התאמצתי לשפץ את הסמל יותר מרמת הרעיון, ולכן ניכרים בו הרבה פרטים (לדעתי זה אומר רק במיקרוסקופ.. שמורכב ממספר חלקים... ולא ליטשתי זאת)
בקשר לטקסט באמת התלבטתי האם לכתוב זאת למטה, אך באמצע נוצר חלל שהיה נראה מוזר.
עלה לי רעיון אולי ליצור משולש של טקסט בפנים בו בכל צלע ארשום את ה'סביבתי, מדעי, חברתי'.
ולמטה במקום השורה הזו את בית הספר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 2OR;922608:
לא התאמצתי לשפץ את הסמל יותר מרמת הרעיון, ולכן ניכרים בו הרבה פרטים (לדעתי זה אומר רק במיקרוסקופ.. שמורכב ממספר חלקים... ולא ליטשתי זאת)
בקשר לטקסט באמת התלבטתי האם לכתוב זאת למטה, אך באמצע נוצר חלל שהיה נראה מוזר.
עלה לי רעיון אולי ליצור משולש של טקסט בפנים בו בכל צלע ארשום את ה'סביבתי, מדעי, חברתי'.
ולמטה במקום השורה הזו את בית הספר.

את יכולה לנסות להשאיר את החיצים בצורה המקורית, וה"פרופיל" הפנימי שלהם (קו המתאר שפונה לתוך המשולש)יהיה בצורת הסימבול - ויתחבר לחץ.
כך תפתר לך הבעיה של ריבוי הפרטים, ותוכלי לשים את הטקסט למטה מכיון שהמשולש יתמלא.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי, בגלל שלקחת את המשולש שמסמל מיחזור, הרושם הראשוני שמדובר בסוג של מפעל מחזור. הרעיון של שלושת החיצים חזק, אבל ההעמדה בצורת משולש מדגיש חזק מידי את החלק הסביבתי של בית הספר.
גם במילים הרשומות למטה הייתי רושמת קודם את 'חברתי' ואח"כ את 'מדעי' - לפי סדר החיצים.

• הוסף לסימניות
בתחילה רשמתי לפי סדר החיצים, הם התעקשו לשנות.
ולשנות את סדר החיצים, וודאי שאני לא מתכנן לעשות... :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהלוגו הזה גאוני. יש בו אלמנט מאד מוכר (אמנם מזוהה בעיקר עם מיחזור, אך גם מבטא בצורה מאד טובה שילוב הדוק של שלושה תחומים).
כמה שינויים שהייתי מבצעת:
1. הצבעים - נכונים, אבל התחושה שהם יוצרים בעיין לא ככ נעימה. מה שאני חושבת זה כן להשאר עם הבחירה הזו של הצבעים אבל לנסות למצא לכל אחד מהם גוון שייצור הרמוניה יפה בשילוב של כולם יחד.
2. המבחנה מאד מורכבת (כמו שכבר ציינת), חייב לפשט אותה מאד.
3. להוציא את הטקסט מחוץ לסמל. הפופרציות לא נכונות בצורה כזו, לטקסט צריך להיות השפעה יותר חזקה. (גם בעניין הצבע, הכחול הזה טוב בפני עצמו אך לא מספיק מתכתב עם שאר הגוונים)
4. ואולי בכלל לא צריך 4 צבעים, שימוש רק בכחול יכול להקפיץ פלאים את העסק ולתת לו מראה יותר רשמי ומכובד. (אני אישית לא בדיעה שאם זה בי"ס לילדים אז הלוגו צריך להיות צבעוני..).
5.את ה"סביבתי | מדעי | חברתי" צריך להכניס לתוך הסמל, עדיף בלבן על השטח החלק של כל תחום.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
רעיון מוצלח!
ל"מדעי" הייתי מחפשת סמל פחות מורכב כמו מיקרוסקופ.

• הוסף לסימניות
זה יפה!
א. הטקסט למטה לא מסודר בסדר כמו בלוגו כלומר מדעי צריך לבוא אחרי חברתי... הציק לי בעין
ב. המיקרוסקופ מסבך את העניין זה לא נראה שם טוב, הכל קליט חוץ מזה...
הצלחות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה