כללי לוגו לבית ספר

• הוסף לסימניות
לוגו לבית ספר טכנולוגי מדעי.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• ממד בילו צבעוני.png
    KB 109.3 · צפיות: 23
  • ממד בילו אפור.png
    KB 49.9 · צפיות: 18
  • ממד בילו שחור לבן.png
    KB 28.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הפסוק זה דרישת הלקוח.
יש איתו בעיה לדעתכם?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
לדעתי הפסוק לא יושב מספיק טוב

• הוסף לסימניות
למעירים - אתם בטוחים שזה פסוק?! הוא לא מוכר לי. לי ידוע: "ראשית חכמה יראת ה'".

או שכוונתכם לשם ה'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1283922:
למעירים - אתם בטוחים שזה פסוק?! הוא לא מוכר לי. לי ידוע: "ראשית חכמה יראת ה'".

או שכוונתכם לשם ה'...
משלי פרק א' פס' ז'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרינטופ;1283922:
או שכוונתכם לשם ה'...
אכן
מה שזכור לי שאם רוצים לכתוב שם ה' יותר טוב לכותב עם "ד"
אבל אולי אני טועה, הכי טוב לשאול רב

• הוסף לסימניות
לא צריך לצופף את כל הטקסט קצת?

הקוים יפים וזורמים וגם הצבעים הם 'סגנון' טוב
יש קצת עומס של פריטים, אי אפשר לוותר על אחד מהם?

• הוסף לסימניות
לדעתי בלוגו יש מידי הרבה אלמנטים מרוב המסרים שאת רוצה להעביר דרכו,
המבחנה והספר משתלבים יפה, אבל ההוספה של לוחות הברית פלוס המגן דוד זה כבר קצת טו מאצ'.
גם המגן דוד אינו אותו סוג של שאר האלמנטים (כולם עם קו תוחם, המגן דוד -ללא)
תנסי לחשוב מה הכי חשוב לך במסר ואת זה תעבירי.
הצבעוניות יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יש לך עוד הרבה הרבה מה לפשט..!
מעבר לכך שיש כאן כמה ציורים בסגנונות שונים לחלוטין (הקו הקליל של הספר, הקו העבה של המבחנה והמגן דוד ללא קו ובצורניות אחרת...) שבי עם עצמך ותחליטי איך את יוצרת צורה חכמה שתביע את כל זה או חלק מזה בנקיות ושיקלט מיד בעין.

מה גם, שהפס' מרווח מאד ולענ"ד תקחי פונט אחר ופחות שובב לפסוק (עדיף כאן פונט מרובע)

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
בשביל להעמיס פחות אפשר להכניס את הפסוק לתוך הלוגו באיזשהו מקום (בתוך הלוחות או המגן דוד) וכמובן להחליף את הפונט לדפוס, כתב יד בדרך כלל לא מתאים לפסוק. אפשר קצת לשנות את הפסוק שלא יצריך גניזה, כמו "ראשית דעת יראת ה'" וכדו', אם הם יסכימו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה