כללי לוגו לבית קפה

• הוסף לסימניות
במסגרת הלימודים אני צריכה לעצב לוגו, אנא העירו הערותיכם.
עיצבתי קודם את המילה חם והתלהבתי ממנו אבל לא כ"כ הסתדרתי עם המילה קפה, עוצו עיצה!

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 24.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון, הרעיון ממש מצא חן בעיני, אם זו ההתחלה שלך את עוד תגיעי רחוק......
בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
אני דווקא הולכת על השני - שהקפה רשום למעלה
ואם ללכת על הראשון אז הקפה בצד צריך להסתיים בגובה של המילה חם
אבל עדיין - השני משך אותי יותר!

הרעיון ממש מקסים ומיוחד - לא מסובך, מאד ברור, קולע בול!

בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
הרעיון גדול!
בשני זה קריא בצורה יותר נורמלית (אחרת קורים את זה חם קפה, וזה לא נשמע טוב)

• הוסף לסימניות
לפי כללי העיצוב של המורה החשובה גב' מרים שרביט תח'י, לא כותבים לאורך טקסט שמתכוונים שיקראו את זה,רק כשזה בעבודות טיפוגרפיות שלא צריך לקרוא זה משתלב.ומכאן העידוד לקחת את השני.
מאד מאד יפה העיצוב עם הכוס בחלל.אולי תוסיפי מעין ידית לכוס ככה שיראה יותר ספל של קפה.

• הוסף לסימניות
צילומית- למה להוסיף ידית? שכחת את הכלל- מינימליסטי וקולע? אם מבינים שזה ספל גם בלי הידית אז עדיף באמת בלעדיה כדי שזה לא יראה מידי ציורי

• הוסף לסימניות
רעיון יפה מאד!
אני בעד הדוגמא השנייה.
אגב, איזה פונט זה?

• הוסף לסימניות
יפהפה!

על המיקום של המילה "קפה" כבר העירו, וההערות נכונות המה. אולי תנסי לשחק בצבע של המילה?

לגבי המילה "חם", נראה לי שכדאי לעבות ולהוסיף נוכחות לבצע השחור של האות.

• הוסף לסימניות
לפי דעתי השני

• הוסף לסימניות
תודה רבה

על המשוב החם
הפונט הוא ורד, ובקשר לצבעים התבקשנו לעצב בשחור לבן בלבד, כמובן שאח"כ אני אשנה את הצבעים לגווני מוקה.

• הוסף לסימניות
דוגמא שניה!
יותר עיבוד ישפיע לטובת הלוגו

• הוסף לסימניות
כתבתי את תגובת והיא נעלמה :)
השני נראה טוב.

• הוסף לסימניות
לגבי המילה "חם", נראה לי שכדאי לעבות ולהוסיף נוכחות לבצע השחור של האות.[/]

ניסיתי לעבות את ה"חם" והנה התוצאה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 570.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
לא רואים את הלוגו עם השינוי.
הלוגו יפה, פשוט ומבטא!
השני כמובן!
אני בעד להוסיף ידית לכוס
זה מושך לבוא ולקחת כוס.

• הוסף לסימניות
ומה הכי טוב עכשיו? המורה שלי לעיצוב עדיין לא מרוצה.
יש גם דוגמא כוס עם ידית
המון תודות

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 594.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
בהודעה הקודמת הכוס עם הידית יצאה מידי קטן , אז הנה בגדול, אבל החסרון בזה שבהדפסת הלוגו בקטן לא יראו אותו. (את הידית)

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    KB 574.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
הייתי עושה הכל באותה שורה ובאותו גודל, (אולי אפילו בלי רווח בלי המילים, צריך לננסות), אבל למילה קפה ולאדים לתת טון יותר בהיר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה