כללי לוגו לבת מצווה

• הוסף לסימניות
אני צריכה לבנות לוגו לבת מצווה בשם 'תזכי למצוות'.
כל שנה, אני באותה התלבטות, איך מבטאים מצוות בלוגו?
אני מחפשת לשלב משהו, חוץ מהמשחק אותיות.
יש למישהו רעיון?

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה עדיין רלוונטי..אבל בכל מצב: את יכולה לשלב נרות וברק בבהיר פנים של אמא מברכת עליהם.. זה משקף את העניין באופן שאת מביאה כמה דברים בסגנון ולא רק דבר אחד

• הוסף לסימניות
לדעתי אפשר להוסיף אלמנט כמו שרשרת חוליות, שמבטאת את ההמשכיות של שרשרת הדורות.
שזה תמיד מתקשר עם בת מצוה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;871336:
את יכולה לשלב נרות וברק בבהיר פנים של אמא מברכת עליהם..
כשראיתי את זה נדלק לי רעיון ! שהנרות יהיו משולבות באותיות ו ו של מצוות.
יכול להיות שלזה התכוונת?

• הוסף לסימניות
זה גם רעיון טוב ומצויין!

אבל מה שהתכוונתי זה שיהיה כגון מעגל מסביב למילה מצווה מצד ימין מסוף המילה בת ועד לחצי התחתון מתחת למילה מצווה...הבנתם?

• הוסף לסימניות
האמת, התייאשתי מתגובות לאשכול. כנראה אנשים עסוקים פה מאוד...
טויוטו, עשיתי משהו בסגנון, ומאוד התלבטתי אם זה מתאים לבת מצווה,
כי אצלנו לא מתחילים להדליק נרות בגיל 12.
ולמרות זאת, החלטתי כן לשלב נרות. אז הנה התוצאה:

קבצים מצורפים

• לוגו RGB.jpg
    KB 83.2 · צפיות: 128
  • הוסף לסימניות
אולי משהו עם יהלומים ופנינים ומברשות זרקונים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
חמוד.. אבל היה עדיף שתרוצי על צבעים בצבעי ורוד, פונט רך ועדין יותר(ובין היתר גם דק) ואת השלהבות תחברי יותר לאותית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טויטו770;871746:
חמוד.. אבל היה עדיף שתרוצי על צבעים בצבעי ורוד, פונט רך ועדין יותר(ובין היתר גם דק) ואת השלהבות תחברי יותר לאותית
אני לא אוהבת את הגוונים, אבל מה לא עושים בשביל הלקוח?!
בקשר לפונט, בינתיים מהנסיון שלי כשעשיתי לוגו למסיבה עם פונט דק, הוא נבלע מאוד.
היות ומשתמשים בפונט לכל המצגות שמלוות אח"כ את המסיבה.
בכל מקרה, אנסה לשפץ. ותודה על ההארות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה