כללי לוגו לגרפיקאית

• הוסף לסימניות
בקובץ פתוח

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    לוגו.jpg
    KB 61.5 · צפיות: 188
  • הוסף לסימניות
האייקון יפה מאד מבחינת מה שאת רוצה להביע.
לא כל כך רואים בו את האות S. הוא מרובע מידיי.
אולי באמת בסקיצה הרביעית זה טיפה יותר מובן.
הצעת גיוון:
תנסי להשתמש בסקיצה הרביעית ולהוריד לה לגמרי את ה"תוך" של הציפורן,
תשאירי אותו כחלל ריק. מעניין איך זה יתקבל.
ומה בנוגע לצבעים?
את הולכת להשאיר אותו אפרורי?

• הוסף לסימניות
זה מה שהתכוונת? ככה אני ממש מאבדת את ה-s... וגם הוא נראה קצת חסר, לא?
לגבי הצבעים- בודאי שאתן לו צבע, אבל אעבוד על זה לאחר שתהיה לי הכרעה סופית על הלוגו.

תודה על התגובות!
אשמח לעוד....

קבצים מצורפים

• לוגו2.jpg
    לוגו2.jpg
    KB 36.2 · צפיות: 73
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה על המאמץ!

האמת, זו היתה הסקיצה הראשונית שלי,
אך היא היתה נראית לי מידי מתאימה לאדריכלות,
וכן, לא עם מספיק "בשר", לא כך???

• הוסף לסימניות
לא ראיתי s
כן ראיתי את כלי הציפורן, שהוא לטעמי כבר קצת לעוס,
מה גם לאדם פשוט מהשורה (הלקוח בדר"כ) הוא לא מובן...

כן ראיתי דיוק :)

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מצ
לא ראיתי s
כן ראיתי את כלי הציפורן, שהוא לטעמי כבר קצת לעוס,
מה גם לאדם פשוט מהשורה (הלקוח בדר"כ) הוא לא מובן...

כן ראיתי דיוק :)

בהצלחה!
מצטרף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה