כללי לוגו להומאופט

• הוסף לסימניות
למה, נושא האשכול היה "כיצד לאיית מילים בצרפתית"...?!

• הוסף לסימניות
ואגב, הפיצפוץ (אין לי דרך טובה יותר להגדיר זאת) בסיבוב השמאלי בA לא נכון. יוצר הסחת דעת מיותרת. בטקסט שוטף זה מובן ומתבקש, בלוגו זה תופס משקל רב מידי.
..וכן, אני מבין שיקולי הטבעיות הספונטאנית.

• הוסף לסימניות
טוב, נו...

תודה הרשל'ה (וכמובן גם לקודמיו...)
זה באמת נראה יותר טוב.
(או שרק אני חושבת ככה?!)

קבצים מצורפים

• A.C-logo.jpg
    KB 6.7 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
האחרון הכי טוב
העלה מתלבש יפה על ה-A
ה-C קצת מבלבלת, לי היא הייתה נראית כמו האות הראשונה של המילה הראשונה וקראתי "קדיאל כספי"
(וסתם כך, הידעת שיש תמציות הומאופטיות שעשויות מבשר?)
(כן, קראתי את הדיון על העלים)

• הוסף לסימניות
תודה!

(וואלה?! מבשר?! אני משתמשת בטיפות הומאופטיות, ואני מאד מקוה שאם זה היה בשר הוא היה טורח לידע אותי....)

• הוסף לסימניות
תודה!

(וואלה?! מבשר?! אני משתמשת בטיפות הומאופטיות, ואני מאד מקוה שאם זה היה בשר הוא היה טורח לידע אותי....)

• הוסף לסימניות
ה-A מתלבשת יפה על העלה, אריאלס, במטותא.
האחרון אכן הטוב ביותר.
אם כי, במקומו, הייתי מוותרת על ה-A וה-C גם יחד ומשאירה רק את השם, או לחילופין רק את 2 האותיות נניח בצד אחד של כרטיס ביקור, ואת השם בצד השני או משהו.
סתם דעה.

• הוסף לסימניות
PR תודה נתת לי רעיון אולי להניח את השם כמו חתימה מתחת לאותיות.
רגע מנסים...

• הוסף לסימניות
PR תודה נתת לי רעיון אולי להניח את השם כמו חתימה מתחת לאותיות

--יש מצב?! או שאני כבר מאבדת פה את הראיה שלי?!

קבצים מצורפים

• A.C-logo.jpg
    KB 22 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
עוד איזו הצעונת (ברמת סכמה בלבד), בטכניקה שחביבה עליי אישית במיוחד...

אגב, רמדי הומאופתית אינה בשרית / חלבית / בקושי פרווה.
הפרובינג לא מאפשר לה זאת מבחינה פיזיקלית טהורה (אין זכר מולקולרי ליסוד ממנו הופקה).

קבצים מצורפים

• ac1.png
    KB 26.2 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה