כללי לוגו להוצאת ספרים

• הוסף לסימניות
התכוונתי להביע דרכו שלושה דברים, מעניין אותי אם זה נראה סתמי או שבאמת רואים מה רציתי. וסתם ככה - האם זה אסטתי ומה לשפר, תודה.

קבצים מצורפים

• hagut.jpg
    KB 37.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
ניסיון..

קבצים מצורפים

• hagut1.png
    KB 9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
דבר ראשון אני רואה שלקחת את ניו ליבורנה של מאסטרפונט. ליבורנה של פונטביט עולה עליו עשרת מונים. אם יש לך - כדאי להחליף.
אני רואה פה מוטיב של ספר מול ספר כשהם פתוחים. האם אני צודק? ואם כן אז מדוע הספרים מאונכים ואינם מאוזנים? האם זה בגלל שאפשר לדמות אותם לשני אנשים משוחחים?

• הוסף לסימניות
כשהם מאוזנים, הם יכולים להראות כמו הלוגו של קופ"ח כללית מסתמא לא?

• הוסף לסימניות
לא, לא חשבתי על שני אנשים משוחחים... זה שזה מאונך זה כדי שיכנס יותר טוב בגב של הספר, וגם, זה אמור להזכיר את האות H של הגות, שאז זה יכול להיות רק לאורך. ומגן דוד, כדי להביע שההוצאה עניינה בעיקר הוא ספרי יהדות, אם כי המגן דוד יכול להיראות היטב גם במאוזן.
אבל פתאום באמת נראה לי קצת מוזר שהספרים פתוחים לאורך, זה מוזר?

• הוסף לסימניות
ראיתי בלוגו כמה דברים;
1. 2 ספרים
2."שפתיים"- שמסמלות את השם "הגות"
3. מזכיר לוגו של רכבים (כמו שברולט)- יש לזה ענין (אולי של יוקרה!?)

לוגו מתאים, אולי כדאי להשכיבו?
ואת הכתב רצוי מאוד להחליף.

• הוסף לסימניות
לענ"ד לא שמים לב לאות H ולא למגן דוד.
רק 2 ספרים שנראים מוזר כי הם מאונכים

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי את הלוגו אני חושבת שהוא יפה ומתאים, נכון שלא בדיוק רואים את מה שאת רוצה שיראו, אבל האם זה משנה?

• הוסף לסימניות
אולי כדאי להחליף את הצדדים שהבליטה תהיה כלפי פנים ואז זה יזכיר יותר את האות H"
בכללי נראה מתאים בסגנון, ויפה.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• hagut1.png
    KB 11.3 · צפיות: 15
  • hagut2.png
    KB 11.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
דווקא ראיתי את המגן דוד (ובעצם אפילו את דגל ישראל כולו, פחות או יותר...), וגם את הספרים.

• הוסף לסימניות
לוגו יפה, אבל לא שיקף כ"כ את מה שרצית. הרעיון של "להשכיב" ולהפוך את הזוויות נראה מתאים יותר.
בקטנה, נרא לי שהעיגול קצת מתנגש עם הצורה הזוויתית משהו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה