כללי לוגו להנחיית הורים

• הוסף לסימניות
בס"ד
סקיצה ממש ראשונית. אשמח לחוו"ד על הרעיון.

קבצים מצורפים

• חני.jpg
    KB 634.3 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
רעיון נחמד. בעיקר ה-נ'. (אולי אפשר אפילו רק אותה-בתור הכסא-, והח' והי' יהיו בלי כלום.)
לדעתי חייבים לשים איזה סלוגן שיהיה ברור מה זה, כי סתם ככה אי אפשר להבין מה זה מביע. ז"א אפשר, אבל כל אחד לפי הדמיון וההבנה שלו...

• הוסף לסימניות
רעיון נחמד. בעיקר ה-נ'. (אולי אפשר אפילו רק אותה-בתור הכסא-, והח' והי' יהיו בלי כלום.)
לדעתי חייבים לשים איזה סלוגן שיהיה ברור מה זה, כי סתם ככה אי אפשר להבין מה זה מביע. ז"א אפשר, אבל כל אחד לפי הדמיון וההבנה שלו...

• הוסף לסימניות
סליחה, אבל לא הבנתי כ"כ מה הולך פה.
(אמור להיות כתוב חני?)

• הוסף לסימניות
אני רואה ילדים -ממש לא הנחיית הורים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dolevdesign;394815:
תודה. כמובן שיש סלוגן אבל אני לא ממש יודעת איפה לשים אותו.
נכתב ע"י ngraphic;394851:
סליחה, אבל לא הבנתי כ"כ מה הולך פה.
(אמור להיות כתוב חני?)
אכן
נכתב ע"י פפפ;394858:
אני רואה ילדים -ממש לא הנחיית הורים...
אז יש לך כיוון אחר?

• הוסף לסימניות
הרבה יותר מכובד שישדר איזה מקצועיות, לא הולכים ללמוד איך לחנך את הילדים אצל מישהי לא יציבה ומשכנעת מספיק. לא הייתי הולכת על הסגנון המקושקש אלא על משהו נקי. קודם כל- אולי להוסיף גם את המשפחה שלה? או לפחות לקרוא לה חנה? בינתיים זה נראה מקסימיום גננת...

• הוסף לסימניות
נתחיל ממה שכן, ניכרת מקוריות ויצירתיות.

עכשיו לפני שניתן ביקורת על עצם הלוגו, נדבר על מה שהוא אמור לסמל, בכל תחום ותחום, מחנות ועד מפעל, אישיות עמותה ומוסד, ישנם 2 רובדים.
1. השיטחי, הנראה, מכולת מוכרת לחם וחלב, אגודת חסד מחלקת צדקה, בבית ספר לומדים, ואישיות כלשהי היא מחנכת או מלמדת.
2. יש את הרובד העמוק יותר, מהם הערכים של אותה עמותה, אגודה, מפעל, מהם המעשים הנעשים מעבר לרובד השיטחי הנראה.

יש אפשרות להצמד למסר הבסיסי הראשון, ויש אפשרות להתאמץ ולנסות למצוא מהם הרובדים העמוקים יותר המייחדים את הפרויקט (עסק, עמותה, אישיות וכד') בו עוסקים.

היתרונות שבסימול הרובד העמוק יותר הם:
1. השגת בידול. רבות הן המנחות הורים מה מיוחד במנחת הורים זאת?
2. רמה גבוהה יותר, עסק הממתג עצמו ברמה הפשטנית עלול לשדר רמה נמוכה, חוסר מקצועיות, או אמינות (תלוי בסוג העסק) כשלוגו מסמל את הערכים והתוך הפנימי, הוא משדר רמה גבוהה יותר לא רק של עיצוב אלא בתחום העסקי שלו.

א. אף כאן בלוגו הזה כדאי לחשוב מה היתרון שבאילוץ הכנסת מאפייני הילדים ללוגו המנחה, ומה הערך המוסף שהדבר נותן לה, אם את מגיעה למסקנה שזה מוסיף מספיק מאפיין אחד אין צורך גם בעגלה וגם ברגליים. אם אינו מוסיף אין צורך כלל.

ב. אם החלטת להכניס מאפייני ילדים, יש לשקול האם אכן כדאי לאלץ את אותיות שם המנחה להציג את המאפיינים, או כדאי לקחת פונט מקצועי ברור המתאים באופיו ואז עימו לשדר את המסר, או להוסיף אליו את המאפיין שבחרת. (את הסמל)

הרבה הצלחה,
ואני רואה שנהיתה לי מגילה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה