כללי לוגו לוגו לוגו.....

• הוסף לסימניות
לצלמת ילדים. עם דגש על הילדים....:)
מה נראה לכם יותר ילך...???....

קבצים מצורפים

• לוגואים.jpg
    KB 78.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד.
השמאלי יותר ברור בעיניים, אבל יש משהו יפה בצבע החי הבז ירוק הזה, אולי אפשר לשלב בין שניהם?

• הוסף לסימניות
הצבעים של הראשון מתאים יותר לילדים

• הוסף לסימניות
הצבעים של הימני כמובן יותר מתאימים, רק לדעתי אין כ"כ קשר בין 2 הפונטים.

• הוסף לסימניות
יפה, עדין, מודרני.
העיגולים מסביב מיותרים, סתם מנפחים את הלוגו.

אםשר לנסות קווים ישקים/מקווקוים מעל ומתחת במקום העיגולציה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;622734:
יפה, עדין, מודרני.
העיגולים מסביב מיותרים, סתם מנפחים את הלוגו.

אםשר לנסות קווים ישקים/מקווקוים מעל ומתחת במקום העיגולציה

משהו כזה...???.
הכיתוב: Naiman - ניימן

הצבעים של הראשון מתחברים לי יותר...אבל הם מידי בהירים לי,והלוגו גם ככה נראה לי דק.....או שלא??..

קבצים מצורפים

• לוגו קווים.jpg
    KB 71.7 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
יותר טוב, בהחלט.
א. באמת קצת דק מדי.
ב. הצבעים יפהפיים!
ג. אולי תנסי לחבר את הקו, שלא יהיה מקוווקו? (לא בטוחה שזה יותר טוב, אבל אולי שווה לנסות)
בסה"כ - לוגו מקסים, ובול מתאים לתוכן!

• הוסף לסימניות
הפונט מידי מרובע לי הייתי רוצה משהו יותר מרוכך.

• הוסף לסימניות
לוגו מאד יפה
איך זה מתאים דווקא לצלמת?
לי זה יותר מתחבר עם חברה לסוכריות

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים,
באמת נראה קצת כמו סוכריה על מקל.
אולי כדאי להטות קצת את הלב שיהיה יותר קליל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה