כללי לוגו לזמר

• הוסף לסימניות
צבעים.png
שלום אשמח לשמוע חוות דעת לגבי הלוגו הנ"ל.
חשבתי ללכת על צבעי הכחול והזהב .צפה בקובץ המצורף 306082

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
פגז!!!! תותחים!!!!!

איזה סיגנון הזמר?
נ.מ. מתאים יותר לאחד שמנגן על כלי.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא לא מנגן.

• הוסף לסימניות
מקסים!
רעיון גאוני הa!

האמת שהתכוונתי גם ל- S היא ניכרת? כי אם לא, אז אני לא יעשה את הקו האמצעי בלי מילוי.
מצרפת גם את הלוגו הראשוני - סתם מעניין אותי לשמוע חוות דעת, הוא רצה אותה בתוך צורה.
הדמיית לוגו עמיחי שפיגלר.jpg

• הוסף לסימניות
אני יותר אוהבת שזה לא בעיגול,
אם בכל זאת את מכניסה לצורה, לדעתי רקע כחול (העיגול) עם הטבעה בזהב (שאגב שיא הטרנדי- לשלב קצת זהב בעיצוב כמו תכשיט)

• הוסף לסימניות
אני יותר אוהבת שזה לא בעיגול,
אם בכל זאת את מכניסה לצורה, לדעתי רקע כחול (העיגול) עם הטבעה בזהב (שאגב שיא הטרנדי- לשלב קצת זהב בעיצוב כמו תכשיט)

במודעות ודיסקים וכו' אין את האופציה לעשות הטבעה - אז אשמח לשמוע מה עדיף בלי קשר להטבעה.

• הוסף לסימניות
לדעתי יותר יפה בלי העיגול, בא לך לנסות את האייקון בצבע אחיד? מעניין אם זה יהיה יותר יפה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את האמצעי (מהאחרונים). מהמם!
וגם הראשון ראשון יפיפה.

• הוסף לסימניות
אם הוא זמר חתונות, כדי לתת צבעים חיים יותר, עכשיו מתאים לחזן או מלחין

• הוסף לסימניות
בינתיים הוא זמר מנחיל - הוא מוציא דיסקים.

• הוסף לסימניות
למה מרגיש לי שהa טיפה מעוכה?
אגב, זה לא אותו פונט כמו בשם שלו..

• הוסף לסימניות
אם כך מצוין, מתאים מאוד לעטיפת דיסק, ואולי כן לשקול בעיגול, בלי מילוי רק מתאר.

• הוסף לסימניות
למה מרגיש לי שהa טיפה מעוכה?
אגב, זה לא אותו פונט כמו בשם שלו..
היא מעוכה - בהתאם לצורת התו. ונכון זה לא אותו פונט - לא מצאתי, אבל אני חושבת שזה לא כ"כ משנה כאן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה!
לדעתי ה-a קצת מעוכה. אין סיבה שלא תהיה עגול.
הייתי קצת מקצר את הרגל של ה"תו" שיהיה פחות גבוה.
זה יעזור ללוגו להיות יותר מאוזן.
אולי גם הייתי לוקח אותה עד למטה.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
האייקון לא גדול מידי, ביחס לשם?
במודעה למשל, כדי שהלוגו יהיה בגודל הראוי לו במודעה, הטקסט יהיה קטן מידי
אם כך מצוין, מתאים מאוד לעטיפת דיסק, ואולי כן לשקול בעיגול, בלי מילוי רק מתאר.
כשמייצרים לוגו לוקחים בחשבון שהעסק יגדל (אחרת מה המטרה?) צריך שיתאים לכל מצב תצוגה של הלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה