כללי לוגו לחברה המשווקת משחקים (מקביל לקוד קוד וכו')

• הוסף לסימניות
קליט?

קבצים מצורפים

• בינה.png
    בינה.png
    KB 8.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אם השאלה קליט- זה קליט

אך לא מסתדר לי משהו בצבעים, הסגול לא קשור לשאר.
וכן הכיתוב למטה תלוש משהו.. אולי לשים אותו בצד שמאל בשלוש שורות.

• הוסף לסימניות
הסלוגן שלהם מאד מוצלח!.........

ולגבי הפונט הייתי מחפשת משהו שכל הפינות שלו מעוגלות בפרופורציה שתואמת את הקימור של הפינות של המלבן.

• הוסף לסימניות
לוגו חמוד וכיוון טוב, אבל נוקשה קצת
כדאי לנסות שיהיה יותר זורם
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בנוסף לכל מה שכתוב למעלה:
את המסגרות, לא משנה באיזה צבע, לעשות בצבע אחיד.
בלי מעבר.

• הוסף לסימניות
את המסגרות כחול כהה
לעבות עוד קצת את הפונט

• הוסף לסימניות
לוגו עם כיוון יפה, עדיין לא מספיק מעובד.
1. המעבר במסגרות הכרטיסים לא מדבר באותה שפה עם הצבעים החד-ממדיים בשאר חלקי הלוגו.

2. בינה - משחקים עם תובנה - חזרה פעמיים על אותיות השורש ב' ונ'. זה אולי מצלצל אבל פחות טוב מבחינת הלוגו. מכיר את המשחק טאבו? צריך להגדיר בו מילה נתונה בלי להשתמש בשדה הסמנטי הטבעי שלו. באותה בחינה בלוגו - הסלוגן צריך להשתמש במילים אחרות ולא לחזור על מה שיש כבר בלוגו, בפרט כשהמשמעות כל כך דומה.

• הוסף לסימניות
יושב יפה.

הייתי שמח לראות גם אופציות בצבעים אחרים.

• הוסף לסימניות
נראה לי כדאי להוסיף ניקוד או חלק מהניקוד

• הוסף לסימניות
חוץ מהניקוד,
אפשר אולי גם "לעגל פינות" של האותיות.
כמו הריבועים המקיפים אותם.
(ה'י' אותו פונט של שאר האותיות?)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה