כללי לוגו לחברה חדשה

• הוסף לסימניות
לוגו לחברה שמכינה פלטות של הרינג מוכנות לקידושים
מה אתם חושבים.?

קבצים מצורפים

• יענקיס.jpg
    KB 761.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
במילה יענקיס - צריך לשים את הגרש אחרי הי' השניה: יענקי'ס.

• הוסף לסימניות
השמאלי למעלה

• הוסף לסימניות
Shabbos עם שני s
אהבתי את העליון-הימני

• הוסף לסימניות
השמאלי למעלה!
ניסית למרכז את הלוגו לצלחת?, אולי זה ישב טוב.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.
מה אתם אומרים על הלוגו? אני רוצה לומר כמו שאומרים בעיברית בסלנג "תיקח את זה ושבת שלום...."
כאילו כמו שמגרשים את הילדים מהמטבח הנה קח ופלים וגוט שאבס'....;)"
האם זה מובן?

דבר שני אני רואה שהצבעים עלו על הפנים. אצלי הדג בזהב והלוגו כחול...:eek:

• הוסף לסימניות
התכוונתי מה אתם אומרים על הסלוגן כמובן...;)

• הוסף לסימניות
עבודה יפה
תנסו יותר לחבר את כל האלמנטים למקשה אחת
אולי גם את הסלוגן בתוך הלוגו עצמו
או ממש כשורה מתחת

לגבי הסלוגן
תכתבו אותו בעברית
זה יותר יהודי וחוצניק

• הוסף לסימניות
עבודה מעולה לדעתי
לגבי הסלוגן, זה קצת מוזר שהוא יותר גדול משם החברה, לא ברור מה השם ומה הסלוגן במבט ראשון, הייתי מקטינה אותו לרוחב השם
ואני מסכימה שהאנגלית לא מתאימה פה, מי שמזמין הרינג, גם אם הוא מחו"ל, יודע לקרוא את המילים "גוט שבעס"

• הוסף לסימניות
אם כבר השמאלי למעלה ללא הנקודה האדומה.
אולי מתאים יותר צבע כחול צהוב

ועדיף לדעתי לוותר על הצלחת

לגבי הסלוגן הייתי מוותר על גוט שבאס, חבל למקד רק לשבתות וקידושים, ולא לבר מצוות ושאר האירועים, הייתי כן חושב שכמו שהריח של הערינג כידוע נשאר, אולי לכתוב טעם וריח בלתי נשכח

• הוסף לסימניות
מתוך מה שקיים אני בוחר את הימני העליון.

הייתי ממליץ:
א. לעשות את זה אליפסה ולא עגול (ככה בעיניי נתפס הערינג מסודר...) זה יתאים גם לדג.
ב. למרכז את הכל.
ג. אם אתה רוצה לומר קח את זה ושבת שלום, אז למה לא לכתוב למטה "אנד" גוט שבת ולא "א" גוט שבת. (אולי אתה יכול לעשות וריאציה שהאנד &, הוא בעצם הדג

• הוסף לסימניות
הפונט טוב
האייקון ענק ביחס למילה יענקיס.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד... לוגו עם הרבה אמירה ואוירה.

• הוסף לסימניות
יוווווו. כמה תגובות. עידוד ועזרה.
אני אקח את כל הערות הבונות ואנסה לסדר את זה.
תודה על הפירגונים. זה מעודד, מחזק,ומקדם....:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה