כללי לוגו לחברה לשמירה על כדור הארץ

• הוסף לסימניות
אז ככה: כדור וצבעי המילים - נתון שאין לשנות. אני כן יכולה לשחק עם כמות העיגולים והגוונים שלהם שבתוך הכדור וכמובן גם עם הפונטים. זו חברה שרוצה להדגיש שבכל מקום בו פוגעים בסביבה זה משפיע על כולם. מה שאני שואלת הוא - האם משהו ממה שעשיתי נראה סביר או להתחיל מהתחלה? יש למישהו רעיון טוב יותר?

קבצים מצורפים

• עולם לכולם.jpg
    KB 167.6 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מכל הדוגמאות 2 הוא היפה מכולם!

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
ב-1 יש פוטנציאל טוב, צריך לשפץ

• הוסף לסימניות
הרעיונות יפים.
אבל נראה לי שכדאי לצמצם ל2 צבעים שהלוגו יהיה מורכב ממנו

• הוסף לסימניות
תודה לכם.. לקחתי לתשומת ליבי את הערותיכם. אשפץ ואעלה מחדש...

• הוסף לסימניות
במידה ועדיין לא שיפצת, השני הוא החזק מכולם מבחינת האמירה שיש בו. ינו של הפונט יחד עם השימוש באלמנט הנ"ל של "חיבוק" הכדור ע"י "הלמד"- מוצלח ביותר!

• הוסף לסימניות
כדאי לתת צבע לכדור שלא יהיה שקוף אלא יהיה לו מימד וצבעוניות.

• הוסף לסימניות
לדעתי תלך על 2.

אבל תמשיך את הטקסט ל'כולם' עם אותו הפונט כמובן עם הצבע הבורדו (כפי מה שאני רואה).

• הוסף לסימניות
2 זו התחלה, אבל זו רמה ראשונית מאוד. צריך עוד לעבור הרבה מאוד עיבוד.
מומלץ מאוד להסתכל על לוגואים מהתחום.

נסי לחפש best environmental logos או best eco logos ותמצאי לוגואים ברמה מאוד גבוהה שנעשו בתחום הזה, להשראה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה