כללי לוגו לחברה -מערכות מחשוב ותקשורת

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את חוות דעתכם על הלוגו
הלוגו עוצב לחברה שעוסקת במערכות מחשוב ותקשורת

• הוסף לסימניות
אוהו!!
מקצועי ברמות!!!

(לא מאמינה שעשית את זה)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הצבע והצורה עשו לי את זה,
אבל זה מאוד מקצועי.

• הוסף לסימניות
לי הצורה הזכירה קצת את הלוגו של לוסטיג.

• הוסף לסימניות
נראה יפה
אין לי מושג מה ה'ט' ההפוך הזה מסמל
לדעתי לשנות את הפונט של השם של החברה. נראה כמו פונט eras מתוח, צריך משהו יותר הייטקי וחדש.

• הוסף לסימניות
נראה יפה
אין לי מושג מה ה'ט' ההפוך הזה מסמל
לדעתי לשנות את הפונט של השם של החברה. נראה כמו פונט eras מתוח, צריך משהו יותר הייטקי וחדש.

• הוסף לסימניות
סליחה,
אבל,
לא הצלחתי להבין מה עומד מאחורי ה ט' הזו שמיד העלתה אצלי את האסוסיאציה של מכון טל

כמו כן הפונט בשם היברה לדעתי צריך להיות יותר חזק, אולי בולד או בלק או בכלל פונט אחר שמשדר יותר חוזק

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
את האמת, הלוגו נראה יפה ןמקצועי אך לא הצלחתי להבין מה הוא מייצג\מסמל

• הוסף לסימניות
הסמל חזק ומעניין, ממש לא משנה מה הוא מסמל. הוא רק זקוק לעוד קצת שיוף (למשל החור השפיצי הקטן הזה, הוא קצת לא פה ולא שם. הייתי מצפה שהוא יהיה מודגש יותר או שיהיה לו מענה במקום נוסף בסמל).

הטיפוגרפיה טעונה שיפור. הפונט נראה כפונט חינמי, לא מהוקצע מספיק כמקובל וכמצופה מחברות בתחום. מקובל להשתמש בקפיטול לטרס, לפחת בכותרת המשנה (גם אם בכותרת זה בכוונה).

דבר נוסף - הייתי מוותרת על הרקע השחור. חברות הייטק כיום הולכות ללא יוצא מן הכלל על רקע לבן. השחור שייך לעבר בכל הנוגע לתחום ההייטק.

חוצמזה, צ"ל, advanced ולא advance.

בגדול - התחלה מצויינת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;491449:
הסמל חזק ומעניין, ממש לא משנה מה הוא מסמל. הוא רק זקוק לעוד קצת שיוף (למשל החור השפיצי הקטן הזה, הוא קצת לא פה ולא שם. הייתי מצפה שהוא יהיה מודגש יותר או שיהיה לו מענה במקום נוסף בסמל).

הטיפוגרפיה טעונה שיפור. הפונט נראה כפונט חינמי, לא מהוקצע מספיק כמקובל וכמצופה מחברות בתחום. מקובל להשתמש בקפיטול לטרס, לפחת בכותרת המשנה (גם אם בכותרת זה בכוונה).

דבר נוסף - הייתי מוותרת על הרקע השחור. חברות הייטק כיום הולכות ללא יוצא מן הכלל על רקע לבן. השחור שייך לעבר בכל הנוגע לתחום ההייטק.

חוצמזה, צ"ל, advanced ולא advance.

בגדול - התחלה מצויינת.

למה את אומרת התחלה?, מצידי זה הסוף כמעט;)
הצבע של הרקע הוא סגול ולא שחור

• הוסף לסימניות
חשבתי שאת מראה לנו את זה לצורך חוות דעת כדי שתוכלי לשפר...
התחלה כי בעיניי יש עוד עבודה.

סגול, האמנם? אצלי זה נראה ממש שחור...
איך יבוא לידי ביטוי הסגול? בכל מקום הלוגו יישב על רקע סגול? זה לא מעשי כל כך...

• הוסף לסימניות
וכי למה לא משנה מה הלוגו מסמל?
חשוב ועוד איך בעיני!
ולא הבנתי מה טעמו....
על אף שהוא יפה ואסטטי.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

עוד טיפה עבודה ויש לך B מושלמת

• הוסף לסימניות
אהבתי!
תעשי לו פליפ ויהפוך ל-b

לגבי הסגול - אין מצב שזה יצא סגול בדפוס, נראה שיש לך שם עומס צבע מטורף...
תבדקי את האחוזים שלא יהיו אכזבות

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?
זה יכול להראות ט' או b

• הוסף לסימניות
גם אני לא הבנתי מה זה מסמל
וברור שחייבת להיות משמעות כלשהי ללוגו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;492076:
גם אני לא הבנתי מה זה מסמל
וברור שחייבת להיות משמעות כלשהי ללוגו.

אוקי,
עכשיו זה מסמל את האות הראשונה של החברה -b-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה