כללי לוגו לחברה של פריצת מנעולים

• הוסף לסימניות
יש לי חבר שמסיים קורס של פריצת מנעולים,
מה אתם אומרים חברים?

קבצים מצורפים

• open lock.png
    KB 8.8 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
הפונט יפה
נראה לי עדין מידי בשביל פריצת מנעולים...
אולי לעשות אפקט של מנעול(תלת מימד)לכתב.כמו נחושת כזה עם זהב

• הוסף לסימניות
לגבי מה שכתבה שרינה, לא הבנתי מה זאת אומרת לעשות תלת מימד לכתב שיראה כמו מנעול?

• הוסף לסימניות
לא, לא לעשות תלת מימד לאותיות של לוגו!
אני חושבת שהלוגו מצוין.

• הוסף לסימניות
אני לא ליד מחשב עם פוטושופ.כדי להדגים. כוונתי היא bevel &embos בפוטו שופ ובצבעים של זהב ונחושת.ואגב זו רק דעתי האישית...חכו לשמוע עוד חווד

• הוסף לסימניות
בכוונה בחרתי בצבעים הללו של ירוק ואדום שכמו ברמזור נוסעים והדרך פתוחה ואדום להפך.
וחשבתי על זהב שזה יהיה קצת בנאלי, אבל אולי צריך לבדוק את זה.
ואני רוצה להבין כי אני לא פטושופיסט ממולח (בלשןו המעטה), מה זה יעזור לעשות אפקט בפוטושופ?
הרי זה יצא מפוקסל... צריך לעשות משהו צורני באילוס לא?

• הוסף לסימניות
למה באנגלית???

• הוסף לסימניות
את האמת זה חלק ממיתוג רחב שיכול להתאים גם לחוץ לארץ.. ואנשים אוהבים אנגלית (לצערי)
יש כאלו שאומרים שזה מעיד על מקצועיות וכדו'
את האמת זה יותר עדין מלכתוב "פורץ מנעולים" או "מנעולן" או "בנימין - שירותי פריצת מנעולים"

• הוסף לסימניות
הצעה לשם יותר קליט : unlock

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
אני לא בטוחה לגבי הצבעים. ההקשר של רמזור הוא יפה, אבל אני לא בטוחה שהוא מובן מאליו.
אולי להוסיף הבהרה כלשהיא? סלוגן?

• הוסף לסימניות
חשבתי על "כל מנעול אפשרי" אבל נראה לי חלש אז הורדתי

• הוסף לסימניות
הרעיון מעולה והסגנון נקי, כל הכבוד!

1. פונט - ממליץ לשנות לאחד יותר מסיבי ועבה, הפונט הנוכחי דיגיטלי ועדין ומתאים לאלקטרוניקה והסביבה.

2. לגבי המנעול, אני לא בטוח שאתה חייב לשים גם את החור. נסה גרסה בלעדיו, ייתכן ותופתע לטובה מכך שהצלחת להגיע לאותה תוצאה בלוגו מופשט יותר.
בנוסף, קשת המנעול לא ממורכזת כראוי לגוף. טפל בדיוקים כאלו, ותמנע לעצמך פאדיחות.

עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
תודה רבה אבדוק את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה