כללי לוגו לחברה

• הוסף לסימניות
בס"ד
התבקשנו בקורס ליצור לוגו לחברה בשם "בונים לעם" (סתם המצאה) זו חברה שעוסקת בפרוייקט בניינים לזוגות צעירים, אני מעלה את הקובץ אם אפשר בבקשה לקבל חו"ד

קבצים מצורפים

• סקיצה 1.pdf
    KB 806.4 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בס"ד

הראשון משמאל, נתפס לי הכי טוב בעין, הייתי מוריד את המשפט "מה שטוב לכולם", ולשיקולך, הייתי מוריד את הגגות מהאותיות מם סופית, ומחליף פונט יותר מתאים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם לדעתי השמאלי העליון הכי פרקטי
ולשנות לפונט רגיל בלי הגגות
אין צורך בגג כשיש בנינים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה

בס"ד
תודה רבה על ההתייחסות,
קיבלתי.

• הוסף לסימניות
כיוון יפה אבל יש מידי הרבה אלמנטים בלוגו, תוריד הכל תשאיר משו אחד
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני בימין רק בלי הקשקוש האמצעי, וכמובן לשנות את הפונט ולעלות אותו קצת יותר

• הוסף לסימניות
ככה יותר נח

..

קבצים מצורפים

• סקיצה 1_Page_1.jpg
    KB 325.2 · צפיות: 11
  • סקיצה 1_Page_2.jpg
    KB 305.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אכן ככה יותר נוח

בס"ד

אני פשוט חדש בפורום ולא שמתי לב שיש אפשרות לעלות תמונות בצורה כזו

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;470533:
אהבתי את השני בימין רק בלי הקשקוש האמצעי, וכמובן לשנות את הפונט ולעלות אותו קצת יותר

איזה שני מלמטה בדף הראשון (עם המדרגות ושלוש הבניינים)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yairmoreno;470628:
בס"ד

אני פשוט חדש בפורום ולא שמתי לב שיש אפשרות לעלות תמונות בצורה כזו

תודה רבה!

אין בעד מה,

והלוגו הראשון מצד שמאל למעלה מקום ראשון...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;470533:

לאיזה התכוונת, לזה עם המדרגות ושלוש הבניינים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה