כללי לוגו לחברת בניה

• הוסף לסימניות
דפדפו למעודכנים בעמוד 3:)

קבצים מצורפים

• לוגואים copy.jpg
    KB 367.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
אכן מבטא משהו צעיר, מידי צעיר... הגיל הרך... ;)

• הוסף לסימניות
אין פה יציבות, אין פה בניה, אין פה אחריות.

בעיני זה מגדל לגו.

• הוסף לסימניות
אתם שופעים כתמיד...
ובכל זאת....
האם הוא חסר תקנה?

• הוסף לסימניות
אולי אם אני אשנה את הראשון לגווני שחור....?

• הוסף לסימניות
אהבתי את הבניינים.
דוקא נראה לי שאם תקחי פונט יציב- משהו כמו "ליפד" או אפילו יותר פשוט. אז השם ישדר את היציבות והלוגו יתן את התחושה של המודרני החדשני וכו.
אבל אולי בכ"ז לפחות תתחמי את הבניינים בתוך איזה מלבן , לא עיגול, כדי שגם בלוגו עצמו יהיה משהו יציב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תובנה;407118:
אבל אולי בכ"ז לפחות תתחמי את הבניינים בתוך איזה מלבן , לא עיגול, כדי שגם בלוגו עצמו יהיה משהו יציב.
הרעיון הוא כדור בדולח-----

• הוסף לסימניות
הבעיה היא בזויות!!!!

זויות בניה סטנדרטיות הן ישרות, 90 מעלות. לא מתנפחות/מבט מלמעלה/בעלות זויות מצמררות. לוגו כזה מתפרש לי אוטומטית כ'יוסלה את מוישלה, בניה בלגו בע"מ'.

אחת מהיכולות הבסיסיות בעיצוב גרפי, זה לדעת לחתוך בבשר החי, לדעת לותר על הרעיון הנוכחי - גם אם הוא נראה כ'רעיון הרעיונות של השנה', ובמקומו - לחפש, לעמול וליצור חדש ומשובח יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;407129:
הבעיה היא בזויות!!!!

זויות בניה סטנדרטיות הן ישרות, 90 מעלות. לא מתנפחות/מבט מלמעלה/בעלות זויות מצמררות. לוגו כזה מתפרש לי אוטומטית כ'יוסלה את מוישלה, בניה בלגו בע"מ'.

אז מה את רוצה, שני בניינים סמטריים? מה אני אעשה בהם?
בציור בזויות כזו יש משהו קליל, מקורי ויוצא דופן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיכת משרד;407129:
אחת מהיכולות הבסיסיות בעיצוב גרפי, זה לדעת לחתוך בבשר החי, לדעת לותר על הרעיון הנוכחי - גם אם הוא נראה כ'רעיון הרעיונות של השנה', ובמקומו - לחפש, לעמול וליצור חדש ומשובח יותר.

רק מתי שיש צורך- ואני עדין לא ראיתי אותו.
לא יודעת למה ברור לך כ"כ שעלי לחתוך בבשרי, קצת לא מנומס להציע למשהו לעשות דבר כזה :)

• הוסף לסימניות
צריך ללכת בכיוון מחשבה אחר לגמרי, שם בגדול וליד זה מוטיב שמסמל יציבות, אמינות נוכחות
ולא איזה ציור ילדים

• הוסף לסימניות
;)הביניינים שנופלים בנויים בשיטת הפל-קל?

• הוסף לסימניות
כן
את יותר מידי מנסה להסביר למה הלוגו שלך טוב ובשביל זה את יכולה להיות עם עצמך בחדר ולשכנע את עצמך
אם בקשת חו"ד ממומחים תנסה לקבל אותה ולא להתעקש, אולי להתעניין ולנסות להבין אבל לקבל
לדעתי היום כבר פסו סגנונות הלוגואים האלו מהארץ
זה מידי ציורי ופעם זה באמת היה מאד מקובל-היום לא
אני מציעה לך לבצע סיבוב של 360

• הוסף לסימניות
ייתכן שאם תראו את זה על נייר לוגו מודפס בצבע זה ייראה לא רע, אך בכל זאת כדאי לנסות בכיוון שונה

• הוסף לסימניות
טעיתי, אני מודה ובאמת קלטתי את זה דקה אחרי
אבל
אני בטוחה שהמסר הובן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה