כללי לוגו לחברת בנייה ופיתוח

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוו"ד, איזה כדאי לבחור?
יש כמה שברור לי שהם לא מתאימים אבל, נו, התרגלתי אליהם כבר. אשמח למבט מבחוץ.
רציתי לשדר יציבות ואמינות, ויחד עם זאת לא לשים סתם "בניין אימתני ויציב".
וגם, מעברי הצבע הם בכוונה, לא תהיה לי אפשרות לוותר עליהם.

קבצים מצורפים

• דיאמונד.png
    KB 49.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אני הכי מתחברת ל5 או ל 2
בחמש ניתן להוסיף את הצבע בשם החברה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
2 3 ו4

3 לדעתי

• הוסף לסימניות
לדעתי 3

הציק לי מאוד שתיאור העסק (סלוגן) בכל הדוג' יותר בולט משם העסק בעצמו...

• הוסף לסימניות
3 ו-4
מאוד יפים וגם מאוד מתאימים
4 עולה על כולם

גם בניינים, גם חץ כלפי מעלה, גם נראה כמו "דיאמונד"
גם בסיס יציב, גם מודרני ואופנתי וצבעים משתלבים

• הוסף לסימניות
4 מושלם!
בלי לראות את הבריף רק לפי השם של העסק אני מבינה שהוא צריך לשדר אמינות, יציבות, ויוקרה.
סקיצה 4 עונה על הקריטריונים.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
3 ו4 הכי מוצלחים, בגלל ההפשטה של הסימבול, הייתי מנסה לקחת את 3 וליישר אותו למטה כמו 4 שישדר יציבות על הקרקע - הסיבה ש3 עדיף זה בגלל שהמעבר צבע הכסוף בהיר ב4 יהיה יותר בעייתי בדפוס ויותר קשה לדייק בו בגוון.

• הוסף לסימניות
לוגואים יפים!
אם נתעלם מהגרדיאנט - שלא מוסיף לזכירות הלוגו, ונתמקד בצורניות, 3 ו-5 יש להם צורניות מובהקת, ולכן לדעתי הם הכי טובים!

• הוסף לסימניות
לדעתי 3

• הוסף לסימניות
3-4
אגב, שפיץ חד מרגיש לא נעים
מרוב שהתרגלנו שכך נראות הלוגואים של החברות הגדולות, לא שמים לב לזה
וחבל
בתת מודע זה מאיים יותר ממרובע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזק;1536700:
3-4
אגב, שפיץ חד מרגיש לא נעים
מרוב שהתרגלנו שכך נראות הלוגואים של החברות הגדולות, לא שמים לב לזה
וחבל
בתת מודע זה מאיים יותר ממרובע
בגלל זה עשיתי גם את 6 כתחליף ל-3, לפחות בלי השפיצים בצדדים.
מצד שני השפיץ שואף למעלה. שזה גם חשוב.
מלבנים זה לא פאסה?

• הוסף לסימניות
3 יכול להתאים לעוד ענפים, לא רק נדל"ן. זה לא בעיה בלוגו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה