כללי לוגו לחברת הייטק

• הוסף לסימניות
מצורף לוגו שעיצבתי עבור חברת הייטק גדולה שנותנת חבילת שירותים לעסקים.
כמו מרכזיות IP
אבטחת מידע וכו'

את דעתכם המקצועית אני מבקש.

קבצים מצורפים

• BOXA.jpg
    KB 21.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כנראה צירפת ב CMYK
תנסי להמיר ל RGB

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד.
(לא עדיף כחול כהה?)

• הוסף לסימניות
יפה!
זה מדגיש מספיק את הרעיון של החברה?

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.
לענ"ד קו עדין ודקיק בשחור על האות האדומה יתרום, ואולי אחת האותיות בכיתוב התחתון גם באדום, או קו רקע בהיר מאחוריהן. האדום גם לא הכי יפה, בהרכב צבעיו, אפשר לשפרו.

• הוסף לסימניות
יפה. זה אמור להיות O אחד או שניים? אולי תנסה לעשות מזה את ה-B ואז זה יהיה פחות מוכר, כי ראינו הרבה משחקים עם ה-O.

• הוסף לסימניות
לוגו מדהים! נהניתי מהעיצוב.

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו יפה מאוד. לא היתי נוגעת בעיצוב בכלל הוא מצוין!
קצת מפריע לי הנקודות הקטנות של הI אולי אפשר להצמיד אותן יותר לפונט כי זה נראה קצת תלוש מהכיתוב

• הוסף לסימניות
מקסים.. עוצמתי..

• הוסף לסימניות
מאד יפה וחזק. לא היית נותן הצרה של 90% לכל הלוגו הוא מידי גוץ לא?

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבים אני בודק את תגובותיכם בקפידה ואחר כך אני אתייחס

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה