כללי לוגו לחברת הפקות מוזיקה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,
עיצבתי 2 לוגואים לחברה להפקות מוזיקה
איזה מהם יותר נראה לכם?
בלוגו הראשון את הכתב יצרתי בעצמי באילוס'

בהשראתו יצרתי פונט שלם באנגלית. מה דעתכם?

תודה!

קבצים מצורפים

• sounding_new_logo.jpg
    KB 39.2 · צפיות: 34
  • new_font.jpg
    KB 68.7 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
הראשון מאוד יפה.
אבל השני מבטא יותר את הרעיון של מוזיקה.
ד"א. הפומט מאוד יפה. שמרת אותו בתור פונט או בתור קובץ אילוס'?

• הוסף לסימניות
בס"ד
הפונטים של השני טובים יותר
הגלים מזכירים לי באופן אישי מוניטור, בית חולים ושות' (שלא נדע). אפשר לדעתי לנסות משהו יותר שמתחבר למוזיקה ורק למוזיקה. כמו תווים / תקליט ואח'
בהצלחה

• הוסף לסימניות
השני מתחבר יותר למוזיקה,

כולה האיור הוא של גרף, שכאשר הוא מגיע עם המילה סאונדינג הוא נראה לי מבטא ב"ח וכד'

• הוסף לסימניות
בשני זה סמל של מוזיקה או של דופק?

• הוסף לסימניות
הכתב יפה. דומה מאד לפונט קומיק.
לגבי הלוגו לדעתי שניהם לא מספקים.
הראשון מאד נחמד, אך לא קשור לנושא.
הסמל של השני ענק
ובהצלחה

• הוסף לסימניות
רק באילוס'. יש המלצה איך להפוך לפונט? (יש לי עוד כמה פונטים בארכיון שמכחים...)
תוכנה מומולצת? משהו?

• הוסף לסימניות
תוכנה מומולצת? משהו?

• הוסף לסימניות
הראשון מאוד יפה.
אבל השני מבטא יותר את הרעיון של מוזיקה.
אז חשבתי על לעשות את הרקע הכחול שבעצם הקו של המנעד המוזיקלי יהיה בלבן ויתחיל מבחוץ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י schemi;415645:
תוכנה מומולצת? משהו?

התוכנה החינמית היחידה שאני מכיר היא - FontForge - אבל היא מיועדת ללינוקס ולהפעיל אותה על חלונות זה סיפור (אבל זה אפשרי) וגם אז היא די מסובכת

יש תוכנה שנקראת FontCreator שיש לה גירסת נסיון ל 30 יום.

• הוסף לסימניות
כבר ניסיתי.. זה מעמיס מידי על הלוגו...

נכתב ע"י חננאל ת;415704:
אז חשבתי על לעשות את הרקע הכחול שבעצם הקו של המנעד המוזיקלי יהיה בלבן ויתחיל מבחוץ...

גם ריבוע, גם שם החברה, גם פרופיל, גם קו מנעד.. זה ממש יצא עמוס.

אני אוהב נקי ופשוט בלי הרבה קצ'קוצ'ים...

• הוסף לסימניות
הראשון ממש פרווה לא משדר שום קשר לנושא. השני יפה על אף שזה מזכיר יותר מוניטור.
מה שהייתי מציעה זה דוקא לבנות את הלוגו עצמו מפסיפס של ריבועים, בצבע אחד אבל בכהויות שונות ( רשתות) לתחושה של סאונד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה