כללי לוגו לחברת טכנולוגיה

• הוסף לסימניות
שלום לכולם ובהצלחה לכולכם עם חזרתכם לשיגרה...
אני מעלה לחוות דעתכם לוגו.
האיקון נוצר לפי ציור של הלקוח, כך שזה לא ניתן לשינוי.
מה שכן, רציתי להתייעץ איתכם לגבי הפונט אם הוא מספיק חדשני וטוב.
אשמח לחו"ד.
והצבע השחור הוא ג"כ חלק מרצון הלקוח.
תודה מראש!

קבצים מצורפים

• LOGO-03.jpg
    LOGO-03.jpg
    KB 861.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לא עלה גלום

• הוסף לסימניות
אתם לא רואים כלום?

• הוסף לסימניות
רואים תנסי לפשט את הלוגו יותר.
במקום הנורה, נסי לתת לאחת האותיות אולי לO את האלמנט של הנורה

• הוסף לסימניות
תודה. אבל שוב, זו בחירת הלקוח. אין באפשרותי לערוך ולהפשיט את הלוגו (לצערי...) השאלה היא אם הפונט משדר ומתאים.

העלתי במקום הצילום מסך את הלוגו בגדלים שונים. ועשיתי INVERT לצבעים.

• הוסף לסימניות
מה החברה עושה?

• הוסף לסימניות
מוצרי אלקטרוניקה.

• הוסף לסימניות
אם הלקוח רוצה את האייקון הזה נסי לשלב אותו בצורה קצת שונה..

• הוסף לסימניות
שוב, זה מה שהוא רוצה. השאלה היא לגבי הפונט.

• הוסף לסימניות
הפונט הזה פחות טכנולוגי בעיני,
הוא רך ונשי

• הוסף לסימניות
ב״ה

דווקא לדעתי הוא מתאים. אך עם זאת הייתי מנסה משהו יותר יציב.

• הוסף לסימניות
לדעתי הטקסט מתקשר עם הגופן, אבל תכלס הוא טקסט לא יציב ויצירתי. אני לא יודע מה הערך המרכזי של החנות. אבל אם זה קשור לאמינות ויושרה הייתי נותן קונטרה בטקסט, אם זה יותר גאדג'טים ודברים מעניינים זה מצוין!

בלי קשר הייתי מוריד מהריווח בין האותיות בסלוגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2274672:
אם זה יותר גאדג'טים ודברים מעניינים זה מצוין!

כן זה בדיוק הכוונה, זה לא מוצרים מסיביים וכד' זה יותר מוצרים חדשניים קטנים ומענינים.

• הוסף לסימניות
לדעתי הלוגו נראה מצוין באופן כללי.
לגבי הגופן הייתי מחפש עד קצת, למרות שהגופן שבחרת מתקשר לא רע עם האייקון של הנורה.
אולי סגנון קצת יותר חופשי בכיוון של כתב יד.

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה