כללי לוגו לחברת מחשבים

• הוסף לסימניות
אני יודע שמאוחר אבל גרפיקאים עובדים שעות נוספות..חח
מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• enters more.png
    KB 27.8 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
בסדר

בעיקרון זה נראה טוב - אפשר קצת צבעים אחרים

רק אם זה לחנות מחשבים ישראלית אני שונא לוגויים באנגלית מלאה,
למה? כי עם ישראל בגדול לא יודע לקרוא אנגלית לכן חובה לדעתי לשלב עברית.

חוץ מזה בהערת אגב אני כמבעט בטוח שיש כבר מישהו עם השם הזה

• הוסף לסימניות
איך עכשיו?

---

קבצים מצורפים

• enters blue.png
    KB 42.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
היום קוראים לחברה "מחשבים אותך" ואני חושב שזה ממש גרוע, אולי אני טועה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1826784:
היום קוראים לחברה "מחשבים אותך" ואני חושב שזה ממש גרוע, אולי אני טועה?

זה נשמע כמו מכשפים אותך... ;)

• הוסף לסימניות
זה מה שאמרתי לו..חח

• הוסף לסימניות
תנסי צבעים מסחריים יותר ...עם שילוב של אפור
בהצלחה !!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יהונתן אברהם;1826783:
כיוון טוב
1. חסר איחוד בין הטקסט והאלמנט, והTypography דורש שיפוץ
2. לדעתי מיותר לכתוב Enter על האלמנט
3. לתקן את המילה Discover
בהצלחה

• הוסף לסימניות
יש לפחות 4 חנויות בקטגורית מחשבים בשם 'אנטר'..
אז האמת שלא נורא שיהיה עוד אחד...

בין כך מצאתי בפורום כאן כמה שמות של עסקים שדומים לעסקים אחרים, והמשיכו בזה גם אחר שנודע להם שיש כבר עסק בשם הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה