כללי לוגו לחברת מערכות/מצלמות במעגל סגור

• הוסף לסימניות
החברה עוסקת במצלמות במעגל סגור, מערכות בית חכמות וכו'
לקוחותיה "בית הנשיא", מוזיאון ישראל מוזיאון המדע, הדסה עין כרם ועוד מוסדות ענקיים ומפוסמים
הבריף היה להעביר מסר של חדשנות וטכנולוגיה
בחלק מהדוגמאות ניסיתי להעביר תחושה של עין "ביונית" מסר של רואים אותך וכן שליטה
בחרתי בצבעים האלו כדי להעביר מסר של "זהירות אל תתעסק אנחנו פה!"

אשמח לשמוע חו"ד

האחרון ביקש הלקוח לצבוע את האותיות I P באדום כי רוב המערכות היום נקראות IP
(לדעתי זה מיותר מה לדעתכם?)

קבצים מצורפים

• לוגו-01.jpg
    KB 242.8 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
]החברה עוסקת במצלמות במעגל סגור, מערכות בית חכמות וכו'
לקוחותיה "בית הנשיא", מוזיאון ישראל מוזיאון המדע, הדסה עין כרם ועוד מוסדות ענקיים
פשששששששששש
הלוגואים מדהימים הכי טוב השני ואז הראשון והשלישי

בחרתי בצבעים האלו כדי להעביר מסר של "זהירות אל תתעסק אנחנו פה!"
אל תשכח/י שהחברה מדברת ללקוח ולא לגנב החברה דוקא מאוד רוצה שיתקרבו אליה...לענ"ד הצבע צריך להיות משדר אמינות ומקצועיות. והצבע האדום סיבתו צריכה להיות הrec של המצלמה.
לגבי הצביעה של הip מיותר במאוד מאד

• הוסף לסימניות
2!

• הוסף לסימניות
1 הכי טוב לדעתי
השלישי גם כן מעולה
כולם נראים פיצוץ!
לגבי הצבעים אני גם חושבת שהלוגו לא פונה לגנב אבל זה עדיין יפה,

• הוסף לסימניות
אני הייתי עושה רק טקסט ומשחקת עם ה-O
שמה בפנים נקודה אדומה או משהו כמו ב-2

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Aאילה;853964:
אני הייתי עושה רק טקסט ומשחקת עם ה-O
שמה בפנים נקודה אדומה או משהו כמו ב-2

לא שמתי לב שלא הכנסתי אותו לקובץ
יש כזאת אופציה

קבצים מצורפים

• לוגו-01.jpg
    KB 49.4 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה