כללי לוגו לחברת מצעים

• הוסף לסימניות
הכיתוב, רק לדוגמה, כרגע.

9a9202d255y-logo.PNG

46c943c74fy-logo2.PNG

18e51dd322y-logo3.PNG

560aabdf55y-logo4.PNG

נ.ב שמתי בקישור חיצוני כי אני לא יכול לצרף קבצים.

• הוסף לסימניות
בס"ד
האחרון משדר יותר סדר .
נראה שלשם היוקרה צבעת את הלוגו בזהב. אבל בדקת מה יקרה לו בשחור לבן?
ניסיתי לחשוב מה הייתי עושה במקומך, ולא עלה לי רעיון. חצאי העיגול שהוספת בצדדים מזכירים לי קצת סוגריים (אכן לפריד יש משהו דומה).
קיבלת אתגר... תמשיכי לחפור ולראות לוגואים של מצעים
בהצלחות רבות

• הוסף לסימניות
ראשית, הייתי מציע לך לעשות חיפוש באינטרנט ובפורום על לוגואים, וללמוד קצת את הנושא. כדאי גם להסתכל על לוגואים של חברות גדולות ומוכרות, ולראות את הקווים המקבילים ביניהם.

אלו, לדעתי, עשרת כללי הברזל של עיצוב לוגו:

1. להסיר כל דבר שאינו הכרחי
  2. הלוגו אמור להיות קריא לכל אחד
  3. על הלוגו להראות טוב גם בשחור/ לבן
  4. וודא שהלוגו נראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו
  5. חשוב על המקומות ועל הצורות שבהן הלוגו יוצג
  6. אל תשתמש ביותר משני גופנים
  7. על הלוגו להראות יציב, ללא אלמנטים תלושים ונגררים
  8. הלוגו אמור להיות קל לתיאור
  9. הלוגו לא אמור להפריע ולמשוך את העין יותר מידי
  10. עיצוב הלוגו אמור להיות מאוזן וללא אלמנטים רבים ומורכבים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה להעלות
תשנה את הסיומת מ-jpeg ל-jpg
הקובץ נשאר אותו דבר רק שהפורום יהיה מורשה להעלות אותו

• הוסף לסימניות
החצאי עיגול דקים מידי וגם לא ממש סימטרים (העיגול שלהם לא חלק) וכך זה לא משדר מספיק יוקרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
החצאי עיגול דקים מידי וגם לא ממש סימטרים (העיגול שלהם לא חלק) וכך זה לא משדר מספיק יוקרה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה לפתוח את הקישור. תעלה בJPG.

• הוסף לסימניות
השרת שלי נפל, לכן הסקיצות נמחקו מכאן, ואי אפשר לצרף כאן קבצים, ניסיתי כל פרמוט אפשרי,
אני יעלה בימים הקרובים.
תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה