כללי לוגו לחברת נסיעות

• הוסף לסימניות
1 יפה מאוד

• הוסף לסימניות
מה שם החברה:

נסיעה טובה
בכל דרך
נסיעה טובה בכל דרך
?

אח"כ אוכל לחוות דעה על העיצוב.

• הוסף לסימניות
נסיעה טובה בכל דרך

זה מה שהלקוח רוצה!
ואם אני עושה לו רק את הגרפיקה, אני רוצה שהוא יהיה מרוצה.

• הוסף לסימניות
אם כך - הראשון בסדרה הראשונה בעיני הוא הכיוון הכי נכון.
צבעים בסדר - לא מקוריים אבל בהחלט מתאימים.
בחירה מצויינת של פונט, לדעתי, פונט שיש לו תנועה קדימה, ויחד עם זה יציבות ונוכחות.
הרבה יותר טוב מהפונטים שניסית אח"כ
עם המטוס אפשר אולי לשחק עוד קצת במיקום, וגם אולי להוריד טיפה מהפרטים, שיהיה קו יותר כללי.

• הוסף לסימניות
לדעתי אין בלוגו לא חידוש
ולא יחודיות ולא בידול
אז אם הוא סתם מחפש קליפרט חמוד לשים ליד שם של סיפור לחברת נסיעות
שיהי לו בהצלחה,

בכל אופן את בתור גרפיקאית בלי להתיחס לשם
צריכה לעשות משהו עדכני לא שכתוב של לוגויים ישנים שקופצים לי כעת כמה בראש
נסי לכוון אותו ללוגו סימבולי מודרני מביע ומסמל,
הערת אגב: אלא אם כן (ויש לי הרגשה שאני צודקת) שהוא משלם מחיר שמצדיק עבודה ברמה כזו ותו לא

לא התכוונתי לפגוע אלא לייעל
מחמאות סתם כבר חילקו פה מספיק

מענין לראות מה ייצא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה