- הוסף לסימניות
נכתב ע"י deby;558265:הלקוח תמיד צודק!
נכתב ע"י st28;558301:הגיע הזמן להיפטר מהמשפט הזה.
הצבע אדום-כי הלקוח רוצה....
הפונט צהוב---זה הלקוח
התמונה זוועה--הלקוח החליט...
בכל מה שקשור לפרסום ועיצוב התפקיד שלך לתת ללקוח שלך לעשות החלטה שתיהיה בסוף צודקת...
ולא להגרר אחרי מה שהוא חושב שנכון,
אני יעשה הכל כדי שהוא ירצה מה שאני חושבת שצריך להיות...
הויכוחים האלה באמת מתישים ומצריכים עוד אנרגיות, אבל הכל בשורה תחתונה מסתכם עם המקצועיות של העבודה.
אתה צודק! אבל יש מצבים שאין אפשרות לשנות את דעת הלקוח כמו שאני עשיתי פלייר לפיצריה והוא רצה צבע סגול בכל מחיר והסתבר שהוא כבר צבע את כל הפיצרייה שלו בצבע סגול, וגם זה צבע הכומתה שלו בצבא. אז לך תשנה דבר כזה.נכתב ע"י st28;558301:הגיע הזמן להיפטר מהמשפט הזה.
הצבע אדום-כי הלקוח רוצה....
הפונט צהוב---זה הלקוח
התמונה זוועה--הלקוח החליט...
בכל מה שקשור לפרסום ועיצוב התפקיד שלך לתת ללקוח שלך לעשות החלטה שתיהיה בסוף צודקת...
ולא להגרר אחרי מה שהוא חושב שנכון,
אני יעשה הכל כדי שהוא ירצה מה שאני חושבת שצריך להיות...
הויכוחים האלה באמת מתישים ומצריכים עוד אנרגיות, אבל הכל בשורה תחתונה מסתכם עם המקצועיות של העבודה.
כנ"ל ולהכהות את עיגול המסגרת.נכתב ע"י mbi;558480:השלישי. אולי כדאי להוריד את הרקע התכלת.
בגלל ה-נ.ב. בחרתי בשלישי.נכתב ע"י נוי;558516:כנ"ל ולהכהות את עיגול המסגרת.
-השלישי עושה רושם הכי רציני,ובנסיעות לחו"ל לקוח מחפש חברה רצינית ולא משהו קליל וילדותי כמו איור האוירון שבלוגויים הראשונים.
נ.ב. שימי לב שהלוגו השלישי מזכיר לוגויים של חברות נסיעות רבות נוספות. (בגלל הגלובוס)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים