כללי לוגו לחברת נסיעות

• הוסף לסימניות
3 אבל השם מאוד פשוט.
לא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י deby;558265:
הלקוח תמיד צודק!

הגיע הזמן להיפטר מהמשפט הזה.

הצבע אדום-כי הלקוח רוצה....
הפונט צהוב---זה הלקוח
התמונה זוועה--הלקוח החליט...

בכל מה שקשור לפרסום ועיצוב התפקיד שלך לתת ללקוח שלך לעשות החלטה שתיהיה בסוף צודקת...
ולא להגרר אחרי מה שהוא חושב שנכון,

אני יעשה הכל כדי שהוא ירצה מה שאני חושבת שצריך להיות...

הויכוחים האלה באמת מתישים ומצריכים עוד אנרגיות, אבל הכל בשורה תחתונה מסתכם עם המקצועיות של העבודה.

• הוסף לסימניות
הראשון

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה

• הוסף לסימניות
השלישי
להקטין קצת את העגול סביב.

• הוסף לסימניות
אם הלקוח משלם לך על בניית תדמית העסק, על מיתוג העסק גם ברמה הרעיונאית - את צודקת.
אם הלקוח משלם על גרפיקה נטו - שהוא יביא את הרעיונות. הגרפיקאי צריך לספק לו רק את הביצוע. גם מבחינה מקצועית זה הדבר הנכון לעשותו.

נכתב ע"י st28;558301:

הפונט צהוב---זה הלקוח

בכל מה שקשור לפרסום ועיצוב התפקיד שלך לתת ללקוח שלך לעשות החלטה שתיהיה בסוף צודקת...

הויכוחים האלה באמת מתישים ומצריכים עוד אנרגיות, אבל הכל בשורה תחתונה מסתכם עם המקצועיות של העבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י st28;558301:

הפונט צהוב---זה הלקוח

אתה צודק! אבל יש מצבים שאין אפשרות לשנות את דעת הלקוח כמו שאני עשיתי פלייר לפיצריה והוא רצה צבע סגול בכל מחיר והסתבר שהוא כבר צבע את כל הפיצרייה שלו בצבע סגול, וגם זה צבע הכומתה שלו בצבא. אז לך תשנה דבר כזה.

• הוסף לסימניות
השלישי. אולי כדאי להוריד את הרקע התכלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mbi;558480:
השלישי. אולי כדאי להוריד את הרקע התכלת.
כנ"ל ולהכהות את עיגול המסגרת.
-השלישי עושה רושם הכי רציני,ובנסיעות לחו"ל לקוח מחפש חברה רצינית ולא משהו קליל וילדותי כמו איור האוירון שבלוגויים הראשונים.
נ.ב. שימי לב שהלוגו השלישי מזכיר לוגויים של חברות נסיעות רבות נוספות. (בגלל הגלובוס)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;558516:
כנ"ל ולהכהות את עיגול המסגרת.
-השלישי עושה רושם הכי רציני,ובנסיעות לחו"ל לקוח מחפש חברה רצינית ולא משהו קליל וילדותי כמו איור האוירון שבלוגויים הראשונים.
נ.ב. שימי לב שהלוגו השלישי מזכיר לוגויים של חברות נסיעות רבות נוספות. (בגלל הגלובוס)
בגלל ה-נ.ב. בחרתי בשלישי.

• הוסף לסימניות
במבט ראשון התלהבתי מהראשון אבל אחרי ההערות כאן אני חושבת שהשלישי אבל הוא צריך עוד שיוף
הגלובוס והעיגול מעולה אבל הפונט והמרווחים בין האותיות קצת בעיתיים

• הוסף לסימניות
להוסיף קצת ברק. הכל נראה מיושן מלפני 15 שנה. תנסי לשפץ את הראשון או השלישי שיראה עכשווי

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
את "בכל דרך" לשים בגדול למטה, ושהקו יהיה פחות רועד (מפחיד אותי לנסוע בחברת טיסה רועדת, אסוציאטיבית)

• הוסף לסימניות
אם כבר.. הייתי משנה את השם " בכל דרך.." ולמטה המישני - נסיעה טובה. לענ"ד.

מס' 2 יותר יפה אבל עם הצבעים של ה1.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את המעודכן אז כך:

נשמע יותר טוב .. לא מתחרט מהשם.

גם אם לא אז בכל דרך הייתי משלב סביב כדור הארץ בתנועה סיבובית דמוי מטוס.
העיקר בהצלחה

• הוסף לסימניות
הרבה יותר יפה ונעים. מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה