כללי לוגו לחברת שיחות לחו"ל

• הוסף לסימניות
זה סקיצה די ראשונית, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם.
הרעיון הכללי (טלפון עתיק בשילוב גלובוס) כבקשת הלקוח.

זה נראה טוב?
לי זה נראה קצת יותר מידי ערבוב של מיושן, עם טכנולוגיה של היום.
מה אתם אומרים?
גם בבחירת הצבעים אני בדילמה, האם צבעים עתיקים יותר. או משהו שיותר ישדר תקשורת של היום?

קבצים מצורפים

• worldphon.jpg
    1.1 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הטיפוגרפיה טובה, והביצוע של האיור יפה
אבל
א. השילוב - לא כ"כ מוצלח
ב. בכלל - מוזר נורא שהוא רוצה טלפון עתיק. מי מהלקוחות ירצה לדבר דרך חברת תקשורת מיושנת?:)

• הוסף לסימניות
ביצוע מצויין (שלך) לרעיון לא משהו (של הלקוח...).
כדאי לנסות לדחוף לכיוון רעיון אחר כי זה באמת לא מעביר מסר שיווקי נכון.
נסי להציע לו שילוב של כדה"א עם אלמנט תקשורתי אחר...

• הוסף לסימניות
תודה רבה על התגובות. אני גם הרגשתי שזה לא מתאים.
עכשיו חיזקתם את דעתי...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 2011-06-01_1210.png
    KB 182.6 · צפיות: 8
  • 2011-06-01_1209.png
    KB 190.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אולי אפשר לעשות לכדור הארץ אנטנה ומעליה הסימון המוכר הזה, כמו גלים שהולכים וגדלים, של תקשורת

• הוסף לסימניות
הביצוע שלך טוב, הבעיה ברעיון של הלקוח
תקשורת זה דבר שרוצים אותו זורם, איכותי, זמין, קל וישיר
תמונה של טלפון משנות ה-40 לא ממש עושה את הרושם הזה......
הרבה יותר הגיוני להראות ויז'ואל שמתאר קלות, איכות, ובעיקר משהו חדשני ועכשווי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה