כללי לוגו לחברת תעופה קלה, מדשדשים. עזרה בבקשה!

• פותח הנושא Rivk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הפעם זו לא תלמידה שלי, אבל זו תלמידה של מישהי אחרת. בקשו ממני להעלות את זה לפרוג בגלל שבפעמים הקודמות כ"כ עזרתם לנו...
אז זהו.
"זה לוגו שאנו מדשדשים איתו הרבה זמן" כתבה המורה.
גם לי לא ברור בדיוק מה הבעיה שלו. משהו לא מספיק יציב, לא מגובש. למרות שאני אוהבת את הסמל העגול (2), אבל במבט שני הוא נראה לי כמו הר החרמון...
???
אנא, מילותיכם המחכימות!
תודה מראש!!!

קבצים מצורפים

• שחף.jpg
    KB 36.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
קצת מוזר שמורות לעיצוב צריכות חוו"ד.

(לא חושב שזה המקום לפוצ'י מוצ'י)

• הוסף לסימניות
פןנט יותר עבה.
אולי גם להעביר את הסמל לצד שמאל

• הוסף לסימניות
שאלה בסיסית:
מדובר בהזמנת עבודה אמיתית, או תרגיל בעיצוב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;771079:

האמת שגם לי לא ברור העניין הזה.
אם המורה לעיצוב מרגישה שהיא מדשדשת, מה יגידו אזובי הקיר?

• הוסף לסימניות
בדעה עם קודמיי

בנוגע ללוגו עצמו
אין כאן שום מסר של תעופה,
הגוש הלבן בויזואל (אמור להיות כנף?!) לא מספיק ברור

• הוסף לסימניות
דווקא עם השלישי אפשר להתקדם לכיון טוב.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ששים שניות על "מורות לעיצוב"....

נכתב ע"י דויד א;771079:

אפשר לחשוב שמורות לעיצוב זה איזה תפקיד על והן בטוחות בעצמן ויודעות הכל.
ההיפך הוא הנכון. מורות עובדות בהוראה אך בד"כ לא מעצבות הרבה בפועל. הן צריכות להעביר ביקורת לתלמידה ולא בדיוק יודעות איפה לשים את האצבע.
מה גם שמדובר בכתה שלימה של תלמידות שמעצבות עבור פרוייקט גמר כשהבוחנים הם חיצוניים - ממה"ט, וזה די מפחיד. המורה לא רוצה לקחת אחריות אם היא לא בטוחה בעצמה לגמרי ואז התלמידה תיכשל.
אילו היה כאן לקוח היה הרבה יותר פשוט - הוא היה אומר את דעתו ובוחר וחסל.

אני, למשל, מנחה לפרוייקט. אני גרפיקאית פשוטה (18 שנים). זה אומר שקבלתי כמה תלמידות להדרכה פרטית כדי שהראש-מסלול לא תצטרך לקבל מיילים אינסופיים מכולן ותצא מבולבלת. אני אמורה לשבת איתן על קונספט, לראות את העבודות שלהן, להציע הצעות לשיפורים ולהביא אותן מוכנות להגשת הפרוייקט (לוגו, ניירת, פרוספקט, 3 כרזות פרסומת, אביזרים נלווים).

ולשאלת מי ששאל - אני חושבת שזו חברה שלא קיימת. אבל אני לא בטוחה כי חלק מהתלמידות עושות שינוי תדמית למשהו קיים (ואז אם הפרוייקט מצליח הן מציעות לחברה את העבודה שלהן. אבל כרגע הן לא עובדות מול לקוח אלא מול מורות ומנחות). וזו, כאמור, לא תלמידה שלי.

הובנתי?

תודה על כל ההערות. אשמח לשמוע עוד עכשיו כשהכל ברור.

• הוסף לסימניות
חויד - ברור שזו כנף של שחף! לי זה היה ברור.
אולי באמת זה לא מובן מספיק?

אנא, תנו עוד עיצות איך לשפר!

• הוסף לסימניות
מורה לעיצוב צריכה להיות בטוחה בעצמה 1.000.000.000.000.000%
ולא להתייעץ בפורום

...יאללה שיעורי בית, סיימנו שיעור על לוגו, מגיעים הביתה, עובדים כל הלילה על איזה לוגו עם כל המרץ, אחרי שבוע אני מגיע לקורס מחכה בכליון עיניים לתגובתו של המרצה לעיצוב,

ואז.... התגובה, הממ המממ הממממ המממממ....
לא יודע.... משהו לא מספיק... בא נעלה לפרוג?!

אני מתנצל מראש אם פגעתי!!!

נ.ב. עדיף שהתלמידה תעלה את העבודה ותחווה את הנסיון של לקבל ביקורת
מבלי שיעבור סינון דרך המורה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rivk;771158:
תודה על כל ההערות. אשמח לשמוע עוד עכשיו כשהכל ברור.

1. לא כל "וויש" מבטא תעופה. (כמו שלא כל "סוואש" הוא הלוגו של נייקי).
2. לא כל עיגול שצללית חוצה אותו מהווה לוגו.
3. " " ריבוע " " " " " .

• הוסף לסימניות
דויד, לא פגעת! אהבתי את הניסוח שלך!
אבל אני רואה שלא קראת טוב את מה שכתבתי. קרא שנית. זה אפילו פחות מששים שניות.

לא מדובר בשיעור על לוגואים.
זה פרוייקט גמר כשהבוחנים ונותני הציון (ותעודת הנדסאי מטעם המכון להנדסה טכנולוגית או משו כזה) הם חיצוניים. וזה מפחיד ומחייב גם את ה"מורה לעיצוב". כי היא רוצה שהתלמידה תקבל ציון טוב ולא לגמרי סומכת על עצמה.

והתלמידה לומדת בסמינר ואין לה כ"כ גישה לאינטרנט ולכן זה עובר דרך המורה או המנחה.
הבנת את זה דויד?

• הוסף לסימניות
מדובר במורה לגרפיקה או לעיצוב?
אם מדובר במורה לגרפיקה זה בסדר, אבל מורה לעיצוב אמורה לדעת עיצוב...

• הוסף לסימניות
אם זה במסגרת הסמינר אז זה היא באמת צריכה להתייעץ עם האנשים פה...

כי לא נעים לדבר על הרמה בסמינרים...מהתנסות אישית שלי!

• הוסף לסימניות
במקום לעזור בחרתם להתלונן על הרמה של המורות והסמינרים?

• הוסף לסימניות
במבט ראשון הכי התחברתי ל-3, וגם נראה לי מתאים.
אך אחרי קריאת התגובות ובפרט של ההוא ש'תיכף ישוב'
אני כבר לגמרי מסופק.

אין מה לעשות,
מושפע מדעת הקהל...

:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שגם גרפיקאי (פחות מ 18 שנה)
מבין שיש עוד מה לעבוד בלוגו...
בס"ה יש פוטנציאל
להמשיך ולנסות עוד

זה נושא די רחב, ואם זה לא ללקוח אמיתי
ישנם הרבה אפשרויות
בהצלחה

• הוסף לסימניות
לדעתי היא צריכה לנסות כיוונים נוספים: פונטים נוספים, סמלים נוספים,
הלוגו הנוכחי נראה חובבני למדי.

• הוסף לסימניות
א. מוחה על ההערות לגבי הרמה בסמינרים.
מנסיון שלי , מי שרוצה לצאת מהמגמה עם רמה: השקיעה ויצאה עם רמה!
הבעיה מתחילה בזה שתלמידות מגיעות ללימודי המקצוע בסמינר בגישה של עוד "תחנת מעבר"
ועדיין לא בצורה רצינית של "רכישת מקצוע",
ומתיחסות למשימות וש.ב. כמו שהתיחסו לשעורי הבית שנתנה המורה לביולוגיה בכיתה ט'...
וזה נכון כמעט לכל תחום: מי שרוצה להיות רציני, משקיע בהתאם וברוך ה' רואה תוצאות בהתאם!!!!!
ב. לגבי הלוגו: צריך לנסות עוד הוא מידי בוסרי, הלוגואים מידי "מעופפים" (ביחוד הראשון) וחברה כזו צריכה לשדר גם יציבות.
לנסות: משחק בפונטים יציבים ועבים יותר, שילוב צבעים עז יותר (כחול כהה עם..., שחור עם...)- לטעמי חלק גדול מהבעיה של הלוגואים הנ"ל הם הצבעים שתיהם אנמיים וחוורים מאד ומשדרים "חולשת יתר".
הכנף: ויז'אל קצת "לעוס" (כנראה מאפיין מאד מתלמדות- מזכיר לי מאד את הפרויקט שהגשתי במחצית ראשונה של שנה א'-פרויקט בוסרי שכלל שחף עף מעל ים ;) )
נסו לבטא תעופה במשחק עם הפונט או בויזואל מופשט אחר (לדוג': [לא יודעת אם יצא טוב ומתאים אך אפשר לנסות] 3 קשתות זו מעל זו כשכל אחת מעט בסטיה לשמאל מהשניה בתחושה של תעופה (מקווה שהובנתי) או משהו אחר מופשט, יש בשר לעבוד כאן ולחשוב על ביטוי נכון, מעבר ל"נדוש" וההמוכר....
בקיצר יש עוד עבודה "ליצב" את הלוגו" ולשדרג אותו...
המון המון בהצלחות לתלמידות המשקיעות (שאם עושות זאת ברצינות עוד יגעו בעז"ה רחוק) וגם למורות (הנבוכות, המבולבלות, והרוצות בהצלחת תלמידותיהן.....) :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה