כללי לוגו לחווה חקלאית קדומה

• פותח הנושא צא
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרעיון של החווה זה ההרמוניה של הטבע (הזבל שבעלי-החיים מייצרים מצמיח את הצמחים, המים ה'אפורים' של החווה משמשים להשקיית הצמחים וכו') קדומה = מתנהלים כמו פעם, הם לא משתמשים באמצעים טכנולוגים (לדוגמה: חולבים את העיזים בידיים ולא עם מכונה).
בחווה יתקיימו גם לימודי מקדש.
השוני שלהם מחוות דומות: 1. לימודי המקדש. 2. שאין חדשנות וטכנולוגיה.
קהל היעד: אנשים שמעניין אותם טבע וכדו' ו/או בית מקדש (זאת אומרת: לא חייב להיות אנשים דתיים).
תודה ענקית מראש לחברי הפורום על כל ההארות המחכימות!!!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 63.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
בלוגו הראשון אתה חייב ליצור איזה כימיה בין שני הריבועים .
אפחד לא קולט שקדום-הכוונה לבית המקדש ,תמונה של בית המקדש לחווה לא מריח כ''כ טוב.
הלוגו השני מזכיר יותר מכון ספרים בנושאי המקדש
לדעתי אפשר להוציא מזה הרבה יותר.:)
מקווה שהתכוונת לקבל ביקורת-כי לכך מעלים,לא?

• הוסף לסימניות
הויז'ואל השני ממש יפה, רק הקווים החוצים לא יוצרים כדור (לא יודעת האם הייתה מטרה כזאת בכלל)
גם האיקונים בצד ימין מאד חמודים, אך לא מחוברים בנתיים.

• הוסף לסימניות
מי שמעוניין, מוזמן להיכנס לאתר של סטודיו אוריינט מדיה ולהתרשם מהפרוייקט "קדם".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;727441:
אין לי זמן להתייחס בהרחבה כרגע.

בינתיים קבלי השראה לפרוייקט עם ערכים ומאפיינים דומים (לא זהים אבל מאותו עולם), של סטודיו אוריינט מדיה:

להבדיל בין קודש לחול ובין הטמא לטהור

(הן בכללות בין מה שהעלתה נעמה לבין מה שהעלתה צא, והן בתוך מה שהעלתה נעמה שכלי קודש ואביזרייהו דעבודה זרה משמשים בערבוביא)

• הוסף לסימניות
הלוגו הראשון מוצלח מבחינת צבעים ומבנה
מבחינת קונספט - בעייתי להציג את שני התחומים הכל כך שונים האלה - יחד
לכן הייתי הולכת על משהו מופשט יותר, ולא מנסה לאייר את שני הנושאים בצורה ברורה, אלא יותר דגש על אוירה קדומה
יש לך תמונות של המקום?
קבלי השראה מהאנשים, מהמקום, מהנוף (חוה בגולן או חוה בנגב?), מצורת הבניה (עץ? בוץ? אבן?)

• הוסף לסימניות
א. כמו שאריאלס ציינה - נראה צורם לשים אייקון ליד אייקון - ביהמ"ק ועז.
ב. הדוגמא השמאלית דווקא לוקחת לכיוון הייטקי משהו. אמנם צבע ירוק - אבל צורת הכדור המרושת ממש עכשוווית ולא "קדומה".
לכן גם אני מצטרפת להמלצת אריאלס ללכת על כיוון מופשט יותר.
מה שכן אפשר, אולי להשתמש באיורי כלים קדומים - שחלקם עם קונוטציה לכלי המקדש.

הביצוע שלך מוקפד ונקי. ורעיון הריבועים יכול ללכת מצויין. כדאי אולי שלושה ריבועים.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על ההערות הבונות. נעזרתי בהן והתקדמתי...
מה אתם אומרים עכשיו?

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 117.8 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
החדש יותר יפה,
רק שלי הוא משדר יותר חדשנות מאשר חיבור לטבע ורטרו.

הקו החלק והמוקפד, וכל צורה גומטרית,
הם לא הסגנון של הטבע, צריך משהו יותר זורם ורך.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
זה מאד נחמד. אך גם אני חושבת שחסרה כימיה בין האובייקטים ובעיקר חסרה זרימה.כמו שאמרו פה.

• הוסף לסימניות
הרבועים האלו הזכירו לי אריחים.
זורקת לך רעיון: אולי תלכי לכיוון פסיפס בניחוח עתיק?

• הוסף לסימניות
אופציה חדשה עם יותר זרימה, גם ניסיתי להוסיף את ביהמ"ק (לבקשת הלקוחה).
מה אתם אומרים עכשיו?
יש שיפור?

קבצים מצורפים

• עולם ומלואו עץ.jpg
    KB 23.6 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה