כללי לוגו לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות
אשמח לרעיונות שיפור\שינוי\תיקון...
vrrh bnj.JPG

• הוסף לסימניות
משום מה ראיתי את ***************************
אולי האחרון מתחיל להראות משו
והמילה הררי קצת כבדה...

• הוסף לסימניות
מביניהם- הראשון הכי נראה לי
תנסי לשחק עם המילה הררי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הצבעים של הראשון מתאימים יותר, אולי לשחק קצת עם הקוים

• הוסף לסימניות
סקיצה נוספת לאחר שינוי שם...

קבצים מצורפים

• upload_2018-10-15_0-27-18.png
    upload_2018-10-15_0-27-18.png
    KB 15.4 · צפיות: 124
  • הוסף לסימניות
אני הייתי משלב בצורה כזו או אחרת את האותיות בתוך המובייל.

• הוסף לסימניות
מה עכשיו? :)

• הוסף לסימניות
השם חיי שרה - נפלא

• הוסף לסימניות
רעיון. בדיוק עלה בדעתי הרעיון, ביצעתי. ושאלתי מה עכשיו בלי לצרף קובץ....

• הוסף לסימניות
רעיון. בדיוק עלה בדעתי הרעיון, ביצעתי. ושאלתי מה עכשיו בלי לצרף קובץ....
upload_2018-10-15_0-46-6.png

• הוסף לסימניות
האחרון-חביב [ואפילו יותר מחביב...]
בכל אופן זה נראה לי בנתיים הכי יפה
אבל הייתי מוותר על הלבבות ומחזיר את היו"דים

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים! כל הכבוד! רק תקפידי שהצבע הכחול יהיה זהה . ושהחלק העליון של המובייל יהיה או סימטרי לגמרי או ממש לא סימטרי ז"א לרדת עוד קצת בצד השמאלי.

• הוסף לסימניות
בקושי אוכלסו וכבר פותחים ארגונים? הבעלזערים האלו..

למעשה, זה חמוד ויפה, אבל.
אני הייתי מברר איפה בדיוק הולכים להשתמש בלוגו הזה, כי אני לא רואה סיטואציה שהלוגו הזה מככב בראש מודעה בבית הכנסת הקהילתי עם בקשה לתרומה לדוגמה..

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים!
תודה רבה! ברוך ה'.
רק תקפידי שהצבע הכחול יהיה זהה . ושהחלק העליון של המובייל יהיה או סימטרי לגמרי או ממש לא סימטרי ז"א לרדת עוד קצת בצד השמאלי.
צודקת. תודה שהערת את תשומת ליבי.
בקושי אוכלסו וכבר פותחים ארגונים? הבעלזערים האלו..
כן, הבעלזערים האלו. תלמדו מאיתנו...
למעשה, זה חמוד ויפה, אבל.
אני הייתי מברר איפה בדיוק הולכים להשתמש בלוגו הזה, כי אני לא רואה סיטואציה שהלוגו הזה מככב בראש מודעה בבית הכנסת הקהילתי עם בקשה לתרומה לדוגמה..
תודה. זה בסדר. לא מתרימים אצלנו לארגון עזר ליולדת במודעה בבית כנסת. זה לוגו שפונה לנשים, גם ההתרמה היא בד"כ בערב התרמה לנשים. והלוגו יכול להופיע גם בפתקון מצורף לארוחה למשפחת היולדת וכדו'.

• הוסף לסימניות
איך עדיף? עם הטבעות בתליה של הלב והמוצץ? או בלי?
תודה
upload_2018-10-15_23-38-22.png

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה