כללי לוגו לחוות דעתכם

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 01.jpg
    KB 29.9 · צפיות: 10
  • 02.jpg
    KB 18.9 · צפיות: 8
  • 03.jpg
    KB 19.8 · צפיות: 10
  • kosher.jpg
    KB 7 · צפיות: 12
  • yeshivanet_logo_new.jpg
    KB 14.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הראשון והאחרון.
הלוגויים המתחרים לעניות דעתי הרבה פחות יפים

• הוסף לסימניות
הראשון ואחד לפני האחרון.

מדהים!!!

• הוסף לסימניות
אני גם בעד האחד לפני האחרון. מדהים. בעצם כולם יפים אבל זה במיוחד.

• הוסף לסימניות
מבחינת לוגו אהבתי את הראשון הוא מדהים!
מבחינת לוגו לאנטרנט יותר מתאים השני כי הוא מאורך

• הוסף לסימניות
הראשון מאד מקצועי ויפה

• הוסף לסימניות
הראשון פשוט מיוחד וממש מתאים לאינטרנט,
גם השאר יפים מאד....

• הוסף לסימניות
הראשון פשוט מדהים! אחד לפני האחרון גם יכול להתאים...

• הוסף לסימניות
הראשון מקצועי ביותר. האחרון ג"כ-עם עוד קצת תלת מימד.
בראשון כדאי להקטין את המרחק ביו האותיות השחורות, את הנקודה התכלת של האות i כדאי בשחור- זה too much עם הכדור המנוקד. ההצללה מיותרת.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד הראשון, זה פשוט מדהים

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד את הראשון, לדעתי הוא הכי יפה!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון מאוד אם כי מבחינת נוחיות אני אישית מעדיף לוגו מאורך

• הוסף לסימניות
וגם אני מתחבר ל...ראשון

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה