כללי לוגו לחיתוך וסידורי פירות וירקות-פרדס

• הוסף לסימניות
לאחר שהצגתי את הלוגו ללקוחה היא אמרה שזה לא מספיק 'פרי'. היא רוצה שאני ישלב במקום האוביקט תמונה ברורה של פרי.
אני חוששת שברגע שאני יצרף פרי זה ישר יקשר את זה לפרי בפרדס ולא יהיה כ"כ קשור לביטוי העסק.
בנוסף מדובר גם בחיתוכי ירקות כך שזה עוד יותר בעיה.
אולי יש לכם פתרון?

קבצים מצורפים

• פרדס.jpg
    KB 31.8 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
הייתי הולכת על השלישי הוא מקסים! מביע גם פרי וגם חיתוכי פירות
אני חושבת שהבעיה בשם מה הקשר פרדס לחיתוכי פירות?

עוד משהו קטן האדום והכתום עזים מידי זה נראה קצת להבה נראה לי שצריך קצת לעדן את הצבעים!

• הוסף לסימניות
הסברת ללקוחה את הבעיה? מה היא אומרת?
האובייקט הזה מאוד מיוחד ומביע. ממש חבל.

• הוסף לסימניות
הרעיון הזה לא דומה מאוד במקרה ללוגו אחר לעסק דומה?

• הוסף לסימניות
זה אלמנט מאוג יפה, הוא מזכיר מנגו חתוך למעויינים.

• הוסף לסימניות
תגידי ללקוחה שלך שזה מספיק פרי. וזה יפה מאוד. ושאת מציעה חלוקת עבודה, שהיא תחתוך ירקות ואת תעצבי יפה.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
לוגו מקסים! השלישי הכי דומה לפרי, תסבירי לה שלוגו הוא סימבול ואי אפשר לשים פרי ממש. תגידי לה שהעלים מדמים את זה לפרי, ויש פה גם את הקטע של החיתוך. תנסי להסביר לה בכיוון הזה - שמאד חשוב בלוגו שיראו את החיתוכים אפילו יותר מאשר את הפרי, כי הרי היא לא מוכרת פרות אלא את החיתוכים שלהם!
עוד תגידי לה שכמה מעצבים מצוינים (אלו שמעלי, כמובן) סמכו ידיהם על הלוגו הזה, אז שתהיה רגועה
המון הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;759544:
תגידי ללקוחה שלך שזה מספיק פרי. וזה יפה מאוד. ושאת מציעה חלוקת עבודה, שהיא תחתוך ירקות ואת תעצבי יפה.

ליצן.

וכדי שהודעתי תהיה עניינית:
דעתי כנ"לים. למרות שיש לי חשד שהאוביקט מוכן, היות והוא הולם יופי, לא אומר כלום.
אה, והשלישי, אם התלבטת. (הראשונים נראים ראש של חיה עם אוזן אחת, או משו).

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!

[לא מזכיר את הלוגו של פרי ארט?]

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד
אני חושבת על השלישי
בפרי אולי תחתכי בין שלבים שלא יהיה המשך ישיר
תנסי
הצלחה

• הוסף לסימניות
תנסי אולי..
שזה יהיה רק חצי פרי שחתוך בזיגזג קעור והעלה מעל במרחק מה.
או פחצי פרי שחתוך בזיגזג אבל החלק העליון שמחובר לעלה...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
נראה לי שאנ יפנה את הלקוחה לפה.....
אשמח אם תפנו אותי ללוגו של פרי ארטןכן שכתיבה נכונה תעלה את הלוגוץ
תקוה-רעיון מצוין!אם הלקוחה עדיין תתעקש אקח את הרעיון שלך.
לגבי הצבעים-זה עדיין לא סופי

• הוסף לסימניות
אני דווקא בעד הראשון, כי הוא פחות "תפוז"
ואולי בכלל לקחת את הרעיון שהציעה תקווה, זה יכול להתקבל יפה מאוד.
היא חייבת לקחת את הלוגו מעבר ל"פרי". תעניקי לה קצת מעוף.
גם השם לא קשור לעיצובים בפרי, אז שהסמל ישקף זאת.

לגבי הטיפוגרפיה - נדרשת עוד עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה