כללי לוגו לחנות אופטיקה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם על לוגו לחנות אופטיקה חדשה.

קבצים מצורפים

• לוגו אופטיקה סקיצות.png
    KB 113.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
4, להפחית צבעים במשקפים.

• הוסף לסימניות
3. וששני הקווים יצרו משקפיים אולי

• הוסף לסימניות
2 מקסים, ממש!
יכול להיות שהגבה מעל העין מיותרת...

• הוסף לסימניות
לדעתי 4 מטשטש בעיניים

2 יפה מאד

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת לאילו שמצדדים ב-2.
4 מדי מטשטש. כך גם כל הדומים לו.

• הוסף לסימניות
2
מאד יפה

• הוסף לסימניות
2 הכי מקצועי מכל הרבעיה

• הוסף לסימניות
כנ"ל (משיקו)

4 ולהפחית בנקודות, צבעים.

• הוסף לסימניות
הם כולם מקסימים ממש!
אני דווקא בוחרת את 5, אבל אולי באמת שהשם יהיה ב-2 צבעים או מחובר.

• הוסף לסימניות
הראתי ללקוח והוא אהב את זה דווקא, אבל לי משהו מפריע בו, לא מצליחה להגדיר מה. מה דעתכם? תודה לכל המגיבים, עזרתם לי מאוד!

קבצים מצורפים

• 122333333333333333.png
    KB 40.4 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
אהבתי את המינימליזם של 3 כמו גם את צורת העין שיוצרים הקוים.
באחרון - o, k - נותנים משמעות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד.. מה שבעיני לא מסתדר מעבר לצבעים שקצת לא קשורים לאופטיקה זה ההבדל בעובי בין מסגרת המשקפיים לאות K מה שנותן תחושה שהם שני אובייקטים לא קשורים בכלל, והרי הרעיון שהם יסמלו יחד "אוקיי".. תנסה אולי יותר להתאים ביניהם גם בעובי וגם בצורה יותר סימטרית של הK שזה יסתדר בעין יותר כמילה אחת וההבדל היחיד יהיה הצבע.. בהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה