כללי לוגו לחנות אופנה

• הוסף לסימניות
חנות לבגדי שבת ואירועים, סגנון אלגנטי מאד.
אני יודעת שהסגנונות שיצרתי מאד שונים, ובכ"ז.
בשני הראשונים הלכתי יותר לפי טעמי,
ובאחרון ניסיתי כיוון יותר שמרני, כי סגנון הבגדים הוא ליידי-חסידי כזה.
השאלה מה יותר קולע לסגנון,
ואיזה כיוון נראה יותר אלגנטי.

קבצים מצורפים

• organza.jpg
    KB 120.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
האחרון מעולה! רק צריך לעבוד על הפס עם הטקסט. לא מספיק מוצלח. (כמובן גם לשנות את הפונט)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
דבר ראשון - יש חנות בגדים בשם הזה בירושלים..

דבר שני - את האמת שאני לא חסידית, אז אני לא יודעת מה מקובל שם.
אז אני אגיב על היוקרתי - לדעתי השניים הראשונים מאוד חמודים אם זה היה מעצבת עם טעם מיוחד ואישי..
אני לא חושבת שזה מתאים לחנות אקסלוסיבית. (אגב שימי לב שבשתיים הראשונים זה נראה שכתוב orgazd ושהטקסט רחוק מידי מהלוגו - ונראה שאין קשר בינהם)
בזה דווקא השלישי הכי מתאים - ברור, יוקרתי ונחמד..וגם לו יש את הנגיעה המיוחדת בצורת ה G שחתוכה...
המון הצלחה.

• הוסף לסימניות
הראשונים ממש חמודים - אבל בכלל לא הולכים לכיוון הסגנון שציינת - לא אלגנטי, לא שמרני ונראה לי שלא 'חסידי'...
האחרון - לא הייתי חושבת שזה לחנות אופנה. העיגולים האלו הייטקיים מדי בשילוב עם הפונט.

אם אני קולטת נכון את הסגנון הרצוי (ואני לא בטוחה בזה...) - את צריכה לחפש פונט מעודן וקצת מעוטר - אבל לא ילדותי, ושיהיה יציב, וגם איזה עיטור קטן - מעודן, שמרני.

• הוסף לסימניות
דוקא נראה לי שהשיני (אולי עם צבע מתאים ואלגנטי) ילך ממש טוב.
השלישי גם מוצלח, אם כי פחות מפתיע. הייתי נותנת פחות נוכחות לפס הטקסט למטה.

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמי: הפונט בלוגו העליון ילדותי ומזכיר לי גן
הלוגו התחתון קצת הייטיקי ולא משדר בגדים
הצורה הכללית חמודה כדאי להוסיף לה עיטורים

• הוסף לסימניות
יפה וחמוד
אבל לטעמי לא נראה יוקרתי.

זה סגנון קליל מאוד.

• הוסף לסימניות
זה לא משדר לי "אלגנטי".

הראשון משדר לי חנות בסגנון בת-עין, שמייבאת בגדים מהמזרח הרחוק.
האחרון משדר לי חנות זולה בסגנון האנגר כמו "ביגוד" או "פטרול".

אני חושבת שהאמצעי הכי בכיוון, מבחינת השימוש בשחור לבן בלבד, הכתם השחור, הפונט שבחרת לותרת המשנה והעובדה שהיא נמצאת בריווח גדול מהלוגו עצמו. מה שלא עובד זה הפונט המסולסל הזה.

• הוסף לסימניות
לדעתי השניים הראשונים מוצלחים מאד, אבל ממש לא לסגנון שאמרת- הייתי מדביקה כזה לבוטיק בגדי מעצבים...

• הוסף לסימניות
שני הראשונים מקסימים, אבל הסגנון 'בוטיקי' יותר.
האחרון ממש מקסים. אבל לטעמי העיגולים מיותרים. כמו שאמרו לפניי זה מושאל קצת מעולם ההיי טק. אני אישית חושבת, שזה פשוט לא חסר. הפונט חזק, טוב והוא זה שעושה את העבודה.
עוד המלצה שלי - לכתוב את השם גם בעברית בקטן, אולי בצד שמאל. מנסיון העבר שלי לקוחות התלוננו שהשם שלהם לא קליט וזכיר אם כותבים את זה באנגלית, במיוחד אם זה בכתב מחובר. מאז אני מקפידה על זה מאוד, למרות שבימינו כמעט כולם קוראי אנגלית, אבל עדיין זו לא שפת האם שלהם, ואנחנו רוצים שהשם יכנס להם לתודעה חזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yochi000;536030:
עוד המלצה שלי - לכתוב את השם גם בעברית בקטן, אולי בצד שמאל. מנסיון העבר שלי לקוחות התלוננו שהשם שלהם לא קליט וזכיר אם כותבים את זה באנגלית, במיוחד אם זה בכתב מחובר. מאז אני מקפידה על זה מאוד, למרות שבימינו כמעט כולם קוראי אנגלית, אבל עדיין זו לא שפת האם שלהם, ואנחנו רוצים שהשם יכנס להם לתודעה חזק.

הערה נכונה מאד!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד מאד את הראשונים!!
רק שראיתי אותם לפני שקראתי את ההסבר,
וזה באמת היה עם ניחוח ממש לא שמרני או חסידי...
אז האחרון הכי מתאים במקרה הזה.
איזה פונט זה? (הראשונים)

• הוסף לסימניות
לטעמי השלישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;536071:
איזה פונט זה? (הראשונים)

kissme עם קצת שינויים.

ובכן, תודה על התגובות, זה ממש עוזר!
האם יש סיכוי ללוגואים הראשונים עם פונט אלגנטי יותר?
הוספתי שתי גרסאות יותר קיטשיות לטעמי, אבל אולי יותר קולעות לסגנון.

קבצים מצורפים

• organza2.jpg
    KB 135.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
מצטרפת למה שאמרו כבר...
הראשונים יפים אבל ממש לא יוקרתיים...
השלישי - העיגולים משרים אוירה כבדה וכן הטקסט על הפס התחתון לא ברור כ"כ
אם כי ה G מאוד טובה!

• הוסף לסימניות
ה-3 מצוין.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מהקובץ החדש....השלישי

• הוסף לסימניות
כיוון הרבה יותר מתאים.
3 ממש כיוון מצוין. אפשר לעשות אותו קצת יותר מתוחכם.
כרגע לא יושב הכי טוב - הצורה סימטרית ופתאום בימין מזדקר עיטור. צריך לתת עוד נגיעה של העיטור, אולי בנגטיב בפנים.
ומה אפשר לעשות - לוגו צריך לשקף את הסגנון של מה שהוא מוכר - לא את מה שאנחנו בהכרח אוהבים.
ואגב - גם קיטש אפשר להפוך למתוחכם.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה