כללי לוגו לחנות אופנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;536136:
כיוון הרבה יותר מתאים.
3 ממש כיוון מצוין. אפשר לעשות אותו קצת יותר מתוחכם.
כרגע לא יושב הכי טוב - הצורה סימטרית ופתאום בימין מזדקר עיטור. צריך לתת עוד נגיעה של העיטור, אולי בנגטיב בפנים.
ומה אפשר לעשות - לוגו צריך לשקף את הסגנון של מה שהוא מוכר - לא את מה שאנחנו בהכרח אוהבים.
ואגב - גם קיטש אפשר להפוך למתוחכם.

ברור, אבל כשאת עושה משהו שהוא לא כ"כ לטעמך יש לך פחות שיפוט לגביו. כלומר, את לא יכולה לדעת אם את לא אוהבת אותו כי הוא לא טוב, או כי הוא לא לטעמך.
איך הוא מזדקר עכשיו?

קבצים מצורפים

• organza 3.jpg
    KB 72.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;535970:
הראשונים ממש חמודים - אבל בכלל לא הולכים לכיוון הסגנון שציינת - לא אלגנטי, לא שמרני ונראה לי שלא 'חסידי'...
האחרון - לא הייתי חושבת שזה לחנות אופנה. העיגולים האלו הייטקיים מדי בשילוב עם הפונט.

אם אני קולטת נכון את הסגנון הרצוי (ואני לא בטוחה בזה...) - את צריכה לחפש פונט מעודן וקצת מעוטר - אבל לא ילדותי, ושיהיה יציב, וגם איזה עיטור קטן - מעודן, שמרני.

אני גם חושבת כך.
אם את רוצה להראות יוקרה-תעשי משהו נקי ומינימליסטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Smeshi;536160:
ברור, אבל כשאת עושה משהו שהוא לא כ"כ לטעמך יש לך פחות שיפוט לגביו. כלומר, את לא יכולה לדעת אם את לא אוהבת אותו כי הוא לא טוב, או כי הוא לא לטעמך.
איך הוא מזדקר עכשיו?

לכי על הכיוון של השני. אבל תוסיפי עוד עיתור למטה בצד ששמאל כדי לאזן את הקומפוזיציה.

• הוסף לסימניות
הרבה הרבה יותר טוב
1. לדעתי העיטור עדיין לא מספיק יציב - אפשר לנסות אולי עיטור קצת שונה אבל באותו הסגנון
2. את הנגטיב אולי כדאי להכניס מלמטה - כדאי לנסות
3. הפונט למטה דק מדי ויתכן שלא יראה מספיק ברור בהדפסה
באופן עקרוני עושה את העבודה טוב ועונה לדרישות וקהל היעד

• הוסף לסימניות
נסי את השלישי (מהחדשים) רק בלי הסלסול המיותר.

• הוסף לסימניות
אחד לפני אחרון, בכיוון מצויין
הייתי נותנת לסלסול עוד נוכחות
או הולכת על הנגטיב בלבד

• הוסף לסימניות
כדי לתת משקל B לאורגנזה בגדי אירועים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה